19 Mayıs 2014, 09:27 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Greçkalı Zeytinyağlı Karnabahar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler Yarım çay bardağı greçka 1 adet orta boy karnabahar 1 adet dilimlenmiş havuç Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tozşeker 8 dal kıyılmış taze soğan Yarım su bardağı su Yeteri kadar tuz Greçkalı Zeytinyağlı Karnabahar Yapılışı GREÇKAYI geniş bir kaba alın. Üzerini geçecek kadar sıcak su ekleyip, 30 dakika dinlendirin. Karnabaharı çiçeklerine ayırıp yıkadıktan sonra tencereye dizin. Üzerine havuç, zeytinyağı, tozşeker, soğan, greçka, su ve tuz ekleyip pişmeye bırakın. Kaynamaya başlayınca ocağın altını kısın. Karnabahar yumuşayıncaya kadar pişirin. Soğuk olarak servis yapın. sofra | |
|
Etiketler |
greçkalı, karnabahar, zeytinyağlı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karnabahar (karnabit) | Ecrin | Alternatif Tıp | 0 | 09 Ağustos 2013 16:56 |
Karnabahar dip sos | Adrasteia | Soslar | 0 | 22 Ocak 2012 11:01 |
Zeytinyağlı Karnabahar | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 11 Ocak 2010 18:04 |
Karnabahar Graten | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2009 02:50 |
Zeytinyağlı Baharatlı Karnabahar | YapraK | Zeytinyağlılar | 0 | 22 Mart 2009 00:48 |