![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Paisana Omlet Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 30 gr. dana jambon (ince şeritler halinde kesilmiş) 4 adet büyük boy patates ¼ fincan bezelye 3 adet yumurta (çırpılmış) ½ fincan kuşkonmaz (dilimlenmiş) 2 çay kaşığı sıvı yağ ¼ çay kaşığı baharat ¼ çay kaşığı tuz ¼ çay kaşığı karabiber Paisana Omlet nasıl yapılır? 1- Teflon tavaya 1 kaşık sıvı yağ koyun. Soğan ve jambonları 3-4 dak. Kavurun. Tavadan bir tabağa alın. 2- Aynı tavaya 1 kaşık yağ daha koyun. Patatesleri, baharat, tuz ve karabiberi ekleyin. Çevirerek rengi değişene kadar pişirin. 3- Patates, pişirdiğiniz soğan ve jambon karışımı, bezelye, kuşkonmaz ve çırğılmış yumurtayı geniş bir kapta karıştırın. 4- Yağlanmış geniş bir teflon tavaya karışımı dökün. Çevirerek pişirin. Servis tabağına alarak sıcak servis yapın. (D. Kılıç) | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
omlet, paisana |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sebzeli omlet | Rhytia | Diyet Tarifleri | 0 | 02 Şubat 2014 21:00 |
Kıymalı Omlet | YapraK | Yumurta Yemekleri | 0 | 11 Ocak 2010 16:46 |
Dereotlu Omlet | YapraK | Yumurta Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2009 02:20 |
Tavuklu Omlet | YapraK | Yumurta Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2009 02:19 |
Otlu Omlet | YapraK | Yumurta Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2009 02:14 |