07 Ağustos 2013, 16:58 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Tereyağlı Çılbır (Yoğurtsuz) Malzemeler 4 yumurta Haşlamak için: 1 tatlı kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı tuz Sıcak su Üzeri için: Tereyağı Kırmızı biber Yapılışı Derin olmayan bir tavada kaynayan suya tuz ve sirke katılıp yumurtalar dağılmayacak şekilde tek tek kırılır. Rafadan yumurta kıvamında haşlanıp kevgir yardımıyla servis tabağına alınır.çatal yardımıyla 3-4 parçaya ayrılır. Tereyağı ve kırmızıbiber kızartılır,servis tabağındaki yumurtaların üzerine dökülür. Kahvaltınız için sıcak olarak servise hazırdır, afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
Çılbır, tereyağlı, yoğurtsuz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Cılbır çorbası (amasya) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 12:41 |
Kuzu Ispanaklı Cılbır | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 15 Şubat 2010 22:52 |
Krutonlu Çılbır | YapraK | Yumurta Yemekleri | 0 | 11 Ocak 2010 17:06 |
Tereyağlı Ekmek | YapraK | Hamur İşleri | 0 | 26 Aralık 2009 05:05 |
Çılbır | Kralice | Yumurta Yemekleri | 2 | 12 Mart 2009 06:27 |