IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Hesna

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 15 Eylül 2015, 19:16   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Çaput Aşı - Denizli Mutfağı





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

6 kişilik

Çaput aşı malzemeleri

3 su bardağı baldo pirinç
4 su bardağı sıcak et suyu
100 gr
150 ml koruk suyu
300 gr kuzu eti
30 taze asma yaprağı
Tuz
Karabiber
Kimyon



Pirinci 15 dakika soğuk suda bekletip nişastası gidene kadar soğuk suyla yıkayın ve suyunu süzün.

ını tencerede eritip pirinci kavurun. Başka bir tencerede kuzu etini tuz, kimyon ve karabiber ile tatlandırarak kavurun. Koruk suyu (yeşil üzüm suyu), ince doğranmış asma yaprağı ve ets uyunu ilave edip kaynatın. Pirinci ekleyip suyunu çekinceye kadar kısık ateşte pişirin. Sıcak servis yapın.



lezzet

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla

Etiketler
aşı, Çaput, denizli, mutfağı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hint Mutfağı: Gajjar Ka Halwa (Hint Mutfağı) Tarifi AngeL Dünya Mutfakları 0 05 Ekim 2014 22:12
Denizli Mutfağı Ecrin Ege Bölgesi 0 17 Eylül 2011 16:03
Denizli / Atatürk Denizli de (1931) Ecrin Ege Bölgesi 0 17 Eylül 2011 15:03
Denizli / Milli Mücadelede Denizli Ecrin Ege Bölgesi 10 17 Eylül 2011 15:03