24 Ocak 2011, 20:27 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Incir uyuşturması (sakarya - abhaz kültürü) Manda Sütü 1 Kilogram Kuru İncir ? Kilogram Şeker 4 Yemek Kaşığı İncir yıkanır; kuşbaşı biçiminde doğranır. Kaynak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]le[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ezilir. 4 yemek kaşığı şeker konur. Üstüne tekrar kaynak[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] konarak üstü kapatılarak uyuşturulur.
__________________ Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden.. BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü.. Bu dünya "üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..! | |
|
Etiketler |
abhaz, incir, sakarya, uyuşturmasi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Dartılı keşkek (sakarya - manav kültürü) | Sır | Yöresel Yemekler | 1 | 02 Aralık 2024 23:52 |
Epışıps (sakarya - çerkes kültürü) | Sır | Yöresel Yemekler | 1 | 02 Aralık 2024 23:48 |
Cevizli lokum (sakarya - manav kültürü) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 20:29 |
Dımbıl çorbası (sakarya - manav kültürü) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 20:28 |
Pazı tavası (sakarya - hemşin kültürü) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 20:26 |