IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 24 Ocak 2011, 20:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Epışıps (sakarya - çerkes kültürü)




Tavuk 1 Adet Orta Boy
Ceviz içi 1 Kilogram
Kişniş 1 Tatlı Kaşığı
Acıka 1 Tatlı Kaşığı
Mısır Unu 1 Su Bardağı
Buğday unu 1 Su Bardağı
Kırmızı acı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 10-15 Adet
Sarımsak 2 Diş
Tereyağı 3 Yemek Kaşığı
Sıvı yağ 1 Su Bardağı
Kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 Orta Boy
Kırmızı toz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 1 Tatlı Kaşığı

Temizlenmiş ve parçalara ayrılmış[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yağ[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]la kavrulur. İçine bol su konur ve haşlanır. Acıka ilave edilir. Mısır unu ve buğday unu ile hamur haline getirilir, 6`ya bölünür, kaynayan[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyuna atılır. Piştiğinde eti ayrı bir kaba, hamurlar ayrı bir kaba konur. Kırmızı kuru[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suda kaynatılır, şişirilir, çekirdeklerinden ayrılır. Biberler, 1 kg[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] içi, 2 diş[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], kişniş ve hamurlar et makinesinden 2-3 kere geçirilir. Bu karışım[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] suyu ile boza kıvamında inceltilir, makarna süzgecinden geçirilir. İçerisinde kırmızı[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kabuğu kalmaması sağlanır. Bu karışım ateşte yavaş yavaş kaynatılır. Sulu ise eritip buğday unu ilave edilir, koyu ise et suyu konur. Fokurdamaya başladığında etler konur, biraz daha kaynatılır. Üzerine toz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ilave edilmiş kızgın tereyağı gezdirilir. Pasta ile yenir.

__________________
Eğer "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden..
BiLki "
yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana
En fazLa "beş" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü..
Bu dünya "
üç" günLük dünya , AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe
ELbet "
bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
Çerkes, epişips, sakarya


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dartılı keşkek (sakarya - manav kültürü) Sır Yöresel Yemekler 0 24 Ocak 2011 20:32
Cevizli lokum (sakarya - manav kültürü) Sır Yöresel Yemekler 0 24 Ocak 2011 20:29
Dımbıl çorbası (sakarya - manav kültürü) Sır Yöresel Yemekler 0 24 Ocak 2011 20:28
Incir uyuşturması (sakarya - abhaz kültürü) Sır Yöresel Yemekler 0 24 Ocak 2011 20:27
Pazı tavası (sakarya - hemşin kültürü) Sır Yöresel Yemekler 0 24 Ocak 2011 20:26