16 Kasım 2019, 14:02 | #1 | |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Narlı ve akçaağaç şuruplu kuzu pirzola Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: -2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı -2 yemek akşığı nar ekşisi -2 yemek kaşığı akçaağaç şurubu -1 diş sarımsak -1 çay kaşığı tane hardal -4 parça kuzu pirzola -Kaya tuzu -Tane karabiber ve 1/4 doğranmış taze nane Nasıl yapılır? -Küçük bir kapta, zeytintyağı, nar ekşisi ve akçaağaç şurubunu karıştırın. -Sarımsakları karışıma rendeleyin ve hardalı da ekleyerek karıştırmaya devam edin. -Temizlenmiş kuzu pirzolalarının üzerine tuz ve karabiber serpin. -Etlerin her iki tarafınıda yaptığınız karışıma bulayın ve fırın poşetinin içerisine tek tek dizin. -İster orta pişmiş, ister iyi pişmiş olacak şekilde fırında pişirmeye bırakın. -Fırın dışında ızgara da yapabilirsiniz ya da ızgara tavasında mühürleyebilirsiniz. -Nane ile servis etmeyi unutmayın. alıntı | |
|
Etiketler |
akcaagac, etli, narlı, pirzola, surup |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Akçaağaç Şuruplu Pancake | Seyra | Kek Tarifleri | 0 | 06 Eylül 2014 23:57 |
Fırında Kuzu Pirzola | Dilara | Et Yemekleri | 0 | 04 Ekim 2010 04:13 |