03 Aralık 2012, 13:21 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Çekirdekli Ekmek Tarifi Malzemeler 1 su bardağı tam buğday unu 1 su bardağı çavdar unu 1 su bardağı yulaf unu 1/4 su bardağı kabuksuz ay çekirdeği 1 çorba kaşığı haşhaş tohumu 1 çorba kaşığı susam 1,5 su bardağı süt 2 adet yumurta 2 çorba kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tuz Ekmeğin tarifi Bütün kuru malzemeleri karıştırın. Çırpılmış yumurtaya yağ ile sütü çırparak ilave edin. Yumurtalı karışım ve kuru karışımı bir kapta birleştirin. Fırın tepsisini ya da dikdörtgen borcamı yağlayıp karışımı koyun. Önceden ısıtılmış 170 derecelik fırında 50 dakika pişirin. | |
|
Etiketler |
cekirdekli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hamsili ekmek tarifi | Zen | Yöresel Yemekler | 0 | 28 Kasım 2012 15:07 |
Pancarlı Ekmek Tarifi | Violent | Hamur İşleri | 0 | 18 Haziran 2012 14:56 |
Fesleğenli Ekmek -Tarifi | Sevda | Yemek Tarifleri | 0 | 22 Mart 2011 11:50 |
Kepekli Ekmek Tarifi | Dilara | Hamur İşleri | 0 | 14 Ağustos 2010 13:21 |
Sütlü Ekmek Tarifi | Dilara | Hamur İşleri | 0 | 23 Nisan 2010 13:20 |