16 Şubat 2012, 18:05 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Makarna Yapmanın Püf Noktaları Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Çeşitli soslarla tadı zenginleştirilen, doyurucu ve pratik yiyeceklerden biri olan makarnayı hazırlarken, püf noktalarına önem verirseniz başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz. Makarnayı derin ve ısıyı her noktaya eşit dağıtacak tencerede haşlayın. Tuz, makarnanın tadını artırır. Makarna suyu kaynadıktan sonra tencereye tuz ekleyin. Paketin üzerindeki pişirme sürelerine dikkat edin. Su kaynadıktan sonra makarnayı tencereye ilave edin, tekrar kaynamaya başladıktan sonra süre tutun. Pişirme sırasında makarnaya tavuk ya da et bulyon eklerseniz lezzeti artacaktır. Makarnayı süzmek için ince delikli süzgeçler kullanarak, suyun tamamen süzülmesini sağlayın. Soslu makarna yapıyorsanız sosun makarnanın her yerine eşit dağılmasını sağlayın. Makarna suyunu dökmek yerine çiçeklerinizi sulayabilir ya da sebze çorbalarında kullanabilirsiniz. | |
|
Etiketler |
makarna, makarna nasıl yapılır, makarna yapılışı, noktaları, püf, yapmanın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kurabiye Yapmanın Püf Noktaları | meLanie | Hamur İşleri | 0 | 20 Kasım 2023 20:35 |
Mangal Yapmanın Püf Noktaları | Sarya | Merak Ettikleriniz | 3 | 28 Mart 2022 20:57 |
Muhteşem kek yapmanın püf noktaları | Desmont | Kek Tarifleri | 0 | 08 Şubat 2015 17:28 |
Ağda yapmanın püf noktaları | Desmont | Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri | 0 | 08 Ocak 2015 20:21 |
Pilav Yapmanın Püf Noktaları | oneofgirl | Yemek Tarifleri | 0 | 22 Ağustos 2013 15:48 |