21 Haziran 2018, 22:13 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2) | Google PageSpeed %100 olduğunu gördünüz mü? Merhaba arkadaşlar özel bir müşteri için tasarladığım temada açık kaynak olarak yaptığımda Mobil ve Web kısmında pagespeed değerinin %100 olarak gördüm ayrıntı aşağıdaki gibidir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Konu umiT tarafından (21 Haziran 2018 Saat 23:24 ) değiştirilmiştir. | |
|
07 Mart 2020, 12:42 | #3 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Google PageSpeed %100 olduğunu gördünüz mü?
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu tasarımı sen mi yaptın Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | ||||
|
09 Mart 2020, 08:45 | #4 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Google PageSpeed %100 olduğunu gördünüz mü?
ware z de olduğu için hatalar çıkması normaldir. benim takıldığım nokta hatalar vs değil tasarımın altına web tasarım rahul yazana kadar webtasarım site adresi yazsan daha şık dururdu diye düşündüm. | ||||
|
Etiketler |
google, hız, sayfa, tema |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |