![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Kazayağı Turşusu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kazayağı turşusu tarifi için malzemeler *300 ml elma sirkesi *3-4 su bardağı su *500 g kazayağı *Bir tutam tuz Üzeri için *2 diş sarımsak *Sızma zeytinyağı Kazayağı turşusu Nasıl Yapılır Kazayağının sarı ve sert yapraklarından ayıklayıp bol suda yıkayın. İnce doğrayın. Sirke ve suyu bir tencereye alıp kaynatın. Yarım saat kadar kaynatıp pişirin. Sirkeli suyu süzüp kepçeyle servis tabağına alın. Üzerine ince dilimlenmiş sarımsak ve sızma zeytinyağı gezdirerek servis yapın.
__________________ ~ P .İ .R ~ | |
| ![]() |
Etiketler |
kazayağı, tarifi, turşusu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Balcan Turşusu (Patlıcan Turşusu) | Burce | Turşular | 0 | 23 Mayıs 2014 23:50 |
Kazayağı Otu Kavurması (Gazyak) | Cappy | Sebze Yemekleri | 0 | 11 Mayıs 2014 04:32 |
Kazayağı (kenopodyum) | Ecrin | Alternatif Tıp | 0 | 11 Ağustos 2013 14:10 |
El Turşusu | YapraK | Turşular | 0 | 28 Eylül 2009 16:50 |
Yaz Turşusu | Süslü | Turşular | 1 | 13 Mart 2009 02:14 |