IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Derya

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 10 Ekim 2024, 19:34   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Reyting savaşı kızışırken fenomen dizi zirveyi bırakmıyor





Hafta boyunca prime time'da izleyiciyle buluşan yerli dizilerin en çok izlenen yapımlarını açıkladı. 3 sezondur liderliği elden bırakmayan Kızılcık Şerbeti, yine zirvenin sahibi oldu. Bu yıl ekran yolculuğuna yeni çıkan diziler de listeye adını yazdırarak rekabetin ne denli heyecan verici olduğunu gösterdi. Detaylar haberimizde
Hafta boyunca prime time'da izleyiciyle buluşan yerli dizilerde reyting kavgasından zaferle çıkan yapımlar belli oldu

3 sezondur başarılı grafiğiyle adından sıkça söz ettiren Kızılcık Şerbeti zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. Seküler bir ailenin kızı olan Doğa'nın muhafazakar bir ailenin oğlu olan Fatih'le yaşadığı ilişki ekseninde gelişen olaylar silsilesinde izleyici diziyi oldukça beğeniyor. Öyle ki dizinin başrollerinden Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman'ın çıkması bile grafiği bozmamış.

Çocukluk aşkı Dilek'le bir gün buluşma hayali kuran Taner'in kuzenleriyle yaşadığı olayları ele alan Gönül Dağı dizisindeAnadolu insanının o temiz dünyası da öyküleştirilerek ekranlara yansıtılıyor.3 sezon devam eden dizi bazı oyuncularının vedasına rağmen televizyondaki başarısını korumaya devam ediyor.Bir baba oğulun yıllar sonra gerçekleşen yüzleşmesiyle başlayan intikam hikayesine odaklanan Deha ekran yolculuğunun henüz başında olmasına rağmen birçok rakibin geride bıraktı. Bunda Aras Bulut İynemli'nin başarılı oyunculuk performansının katkısı çok büyük.
Reyting savaşı kızışıyor: Fenomen dizi zirvenin sahibi

Milli İstihbarat Teşkilatı'nda çalışan özel bir ekibin iş hayatı ile birlikte özel hayatını da konu edinen yapımda Ömer karakterine hayat veren Murat Yıldırım dizide şehit olmuştu. Sevilen karakterin ayrılması sonrası Tolga Sarıtaş kadroya dahil olmuş dizi eleştirmenleri dizinin devamlılığı konusunda ikiye bölünmüştü. Anlaşılan o ki Tolga Sarıtaş, Teşkilat izleyici tarafından baya benimsenmiş.

Seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem'in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alan dizi Türkiye'nin her kesiminin dizi 2 sezonuna da güzel bir giriş yaptı. Yıllar sonra oyunculuk orucunu bu diziyle bozan Özgü Namal ve Cüneyd karakterine hayat veren Mert Yazıcıoğlu dizide adeta oyunculuk resitali düzenliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

__________________
"Öldürme yetkisine sahip olup da öldürmüyorsan güçlüsündür."
 
Alıntı ile Cevapla

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Eternals zirveyi bırakmıyor (12-14 Kasım 2021 Box Office Türkiye) CyBeR Sinema Dünyası 1 16 Kasım 2021 19:15
Dune zirveyi bırakmıyor (29-31 Ekim Türkiye Box Office) CyBeR Sinema Dünyası 2 02 Kasım 2021 16:09