IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

4Beğeni(ler)
  • 2 Post By Numune
  • 1 Post By Tufan
  • 1 Post By Numune

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 16 Mart 2015, 14:15   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Izgara But




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Malzemeler

4.0 Adet Tavuk But (Derili)
1.0 Tatlı Kaşığı Kekik
1.0 Çorba Kaşığı Tuz (İyotlu)
4.0 Adet (Küçük) Sivri Acı Biber
4.0 Adet (Orta/Normal) Domates
1.2 Çay Kaşığı Kimyon
1.2 Çay Kaşığı Karabiber
4.0 Çorba Kaşığı Ayçiçek Yağı
1.0 Tatlı Kaşığı Domates Salçası
1.0 Diş (Orta Boy) Sarımsak
1.0 Adet (Küçük) Kurusoğan
1.0 Yemek Kaşığı Yoğurt

Hazırlanışı

Izgara but yaparken:

Ön Hazırlık:

Tavuk butları kemiklerinden açılacak. But üzerinde deri ve kemiklerin bulunması tercihinize bağlı. Domatesler halka doğranacak. Sivri biberler yıkanacak, bütün kullanılacak. Soğan, sarımsak soyulacak. Rendenin püre yapma gözünde önce sarımsak rendelenecek ve ardından soğan rendelenecek. Püre süzülecek, çıkan su kullanılacak ve posa atılacak.

Tavuk But Sosunun Hazırlanması:

Kap içerisine ayçiçek yağı, soğan suyu, domates salçası, yoğurt, karabiber, kimyon, çok az tuz konulacak ve karıştırılacak. Tavuk butları sos’a bulanacak ve kabının kapağı kapatılacak. Butlar 3 saat süre ile sos içerisinde dinlendirilecek. Sos içerisinde dinlendirilmiş tavuk butları, iyi ısınmış ızgara üzerine dizilecek. Et üzerine ızgara izi çıktıktan sonra etler döndürülecek ve üzerine tuz serpilecek. Aynı işlemi diğer tarafada uygulanacak. Etlerin her iki yüzeyinde ızgara izleri oluştuktan sonra, damak zevkinize göre etler pişirilecek. Izgaranın servisi sırasında tercihinize göre, üzerine kekik veya diğer baharatları serpebilirsiniz. Izgara but servise hazır.

Afiyet olsun.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Alt 16 Mart 2015, 17:19   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Izgara But




acıktım ağzım sulandı yaf
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 16 Mart 2015, 17:31   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Izgara But




Tufan Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
acıktım ağzım sulandı yaf :)


Yemek içerikli konuları zaten hep açken açıyorum. Seni anlayabiliyorum canın çekmesin ye bari. :))

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
izgara, tavuk


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Izgara Modeli PySSyCaT Çevre Terimleri Sözlüğü 0 27 Eylül 2014 15:09
Sebze Izgara Elysian Sebze Yemekleri 0 11 Mayıs 2014 13:49
Somon Izgara Liaaa Deniz Ürünleri 0 18 Şubat 2012 16:22
Sosis - Izgara SeytaninOrkestrasi Fıkra 0 11 Mayıs 2010 04:59
Izgara Tavuk Şiş Dilara Et Yemekleri 0 09 Mayıs 2009 09:09