23 Mart 2014, 09:34 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Çanakta Mantarlı Tavuk Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 2 adet tavuk gögsu(kusbasi dogranmis) 200 gr mantar 1adet kuru sogan 1 adet domates ve 2 adet sivri biber Üzeri icin kasar peyniri tuz, karabiber yeterince siviyag yada tereyagi Yapılışı: Bir tavaya isteğe baglı olarak sıvı yağ yada 1 corba kasığı tereyagi alınır. Üzerine tavuk eti alınarak rengi degisene dek pişirilir. Sonra yemeklik dogranmış soğanı, mantarı, domatesi ve sivri biberide ilave edilir. Biraz kavrulan harca tuzu ve karabiberide katilir sonra pisirdigimiz harc ister kücük canaklara istersenizde böyle büyükbir canaga yerlestirilir üzerine kasarpeyniri serpilerek önceden isinmis firinda peynir kizarana dek pisirilir. Afiyet Olsun. (Alıntıdır) | |
|
Etiketler |
Çanakta, mantarlı, tavuk |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Patatesli ve Mantarlı Tavuk | Violent | Tavuk Yemekleri | 0 | 31 Mayıs 2013 20:55 |
Kremalı Mantarlı Tavuk | Zen | Tavuk Yemekleri | 0 | 31 Ekim 2012 17:20 |
Mantarlı Tavuk Tarifi | Sevda | Tavuk Yemekleri | 0 | 17 Eylül 2012 17:31 |
Kiremitte Mantarlı Tavuk | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 17:21 |
Mantarlı Tavuk Bohça | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 23 Mart 2009 00:30 |