20 Mart 2013, 23:15 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Çıtır Tavuk - Ballı Hardallı Sos Çıtır Tavuk - Ballı Hardallı Sos Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Hazırlama süresi: 20 dakika Pişirme süresi: 20-25 dakika Malzemeler: 2 tavuk göğsü 1 yumurta 1 yemek kaşığı zeytinyağı ½ ölçü/50 g galeta unu 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Hazırlanışı: Tavuk göğüslerinin yağları temizlenir, parmak şeklinde kesilir. Yumurta, zeytinyağı, tuz, karabiber karıştırılır, tavuklar bu karışıma bulanır. Daha sonra galeta ununa bulanan tavuk parçaları fırına girebilir bir kaba dizilir ve 180 derece ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirilir. Ballı & hardallı sos ile servis yapılır. Ballı - hardallı sos: 1 ölçü/150 g mayonez, 2 yemek kaşığı hardal, 2 yemek kaşığı bal Tüm malzemeler karıştırılır, sos soğuk servis edilir. | |
|
Etiketler |
cıtır |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fırında Pirinçli Tavuk Dolması Tarifi. (Tavuk Yemekleri) | Sevda | Tavuk Yemekleri | 0 | 02 Ağustos 2011 17:34 |
Domatesli Hardallı Izgara Fileto | YapraK | Et Yemekleri | 0 | 02 Şubat 2010 05:32 |
Baharatlı Çıtır Tavuk | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 27 Aralık 2009 17:39 |
Ballı Tavuk | Kralice | Et Yemekleri | 0 | 23 Mart 2009 18:33 |