22 Ocak 2021, 14:31 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | İbiza Tatlısı İbiza Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler Alt kısmı için; 2 paket eti burçak Çikolatalı muhallebisi için; 6 su bardağı süt 1 su bardağı un 1, 5 su bardağı şeker ( şeker miktarını damak tadına göre ayarlayabilirsiniz) 2 yemek kaşığı kakao 60 gram bitter çikolata 125 gram tereyağ Beyaz kısmı için; Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 2 paket krem şanti 1 su bardağı süt İbiza Tatlısı Tarifi Yapılışı Not Ekle İlk olarak eti burcakları rondodan geçirip tepsimize eşit miktarda yayıyoruz. Muhallebi için tencereye tereyağ ve bitter çikolata hariç bütün malzemeleri ekleyip, muhallebi kıvamına gelene kadar karıştırın. Göz göz muhallebinin içine çikolata ve tereyağını ekleyip karıştırın. Daha sonra muhallebimizi tepsimize döküp dümdüz yayıyoruz. 2 -3 saat buzdolabında bekletip üzerine krem şantimizi sürüyoruz. 1 gece dolapta bekletiyoruz, sonrasında ister arasına muz dilimleyip ister üst üste koyup şekil veriyoruz. Not ; Un için bardak ölçüsünü 250 ml olarak kullandım. Siz 200 ml lik su bardağıyla yapacaksanız 1,5 su bardağı olarak kullanabilirsiniz. | |
|
Etiketler |
ibiza tatlısı 2021 sütlü tatlılar > ibiza tatlısı ibiza tatlısı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
İbiza - İspanya | Afrodit | Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar | 0 | 03 Kasım 2012 21:08 |
Çeşme İbiza'yı Aratmadı | Thetis | Haber Arşivi | 0 | 28 Haziran 2012 15:22 |
İbiza Yazı | Heidi | Ah Kadınlar | 0 | 23 Temmuz 2008 10:12 |