01 Ağustos 2020, 00:08 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Tavada Yapılır, Lezzet : İrmikten Ekmek Kadayıfı Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İrmikten Ekmek Kadayıfı Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta 1 su bardağı irmik 1 çay bardağı toz şeker 3 yemek kaşığı yoğurt 1 çay bardağı sıvı yağ 1 su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1/2 çay bardağı su 1 su bardağı şerbet(soğuk) 3-4 top kaymak İrmikten Ekmek Kadayıfı Tarifi Nasıl Yapılır? Yumurta ve şekeri çırpın. Yoğurt ve sıvı yağı da ekleyip spatula yardımıyla karıştırın. İrmik, un ve kabartma tozunu ekleyip çırpın. Suyu ekleyip karıştırarak karışıma yedirin. Küçük boy tavayı soğuk tereyağı ve unla kaplayın. Harcı yarıya bölün ve iki farklı kek hazırlayın. Keklerin her iki tarafını da kısık ateşte, 20'şer dakika pişirin. Pişen keke, soğuk şerbeti dökün. Şerbetini iyice çektikten sonra, soğuyan keklerden birinin üzerine kaymağı alın ve yayın. İkinciyi de üzerine yerleştirin. Toz antep fıstığı serperek dilimleyin ve servis edin. | |
|
01 Ağustos 2020, 00:12 | #2 |
Çevrimdışı ~ Lafazan.Net ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Tavada Yapılır, Lezzet : İrmikten Ekmek Kadayıfı Tarifi Cok pratik ve guzel bir tarif
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
Etiketler |
irmikten ekmek kadayıfı tatlı tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kaymaklı Ekmek Kadayıfı | Rhytia | Tatlılar | 0 | 25 Ocak 2014 20:56 |
Şantili Vişneli Ekmek Kadayıfı | oneofgirl | Tatlılar | 0 | 05 Eylül 2013 15:22 |
Taş Kadayıfı Tatlısı Tarifi | oneofgirl | Tatlılar | 0 | 02 Ağustos 2013 17:47 |
Tavada Lahmacun Tarifi | Zen | Yemek Tarifleri | 0 | 30 Kasım 2012 16:50 |
Ekmek Kadayıfı | Zen | Tatlılar | 0 | 07 Kasım 2012 22:35 |