10 Temmuz 2019, 15:25 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | EV USULÜ FISTIKLI KAZANDİBİ Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. EV USULÜ FISTIKLI KAZANDİBİ İÇİN MALZEMELER -Süt 1,5 litre -Toz şeker 1,5 çorba kasesi -Nişasta mısır 3 yemek kaşığı -Antep fıstık iç bütün 1 çay bardağı -Damla sakız 2 adet EV USULÜ FISTIKLI KAZANDİBİ YAPILIŞI: Süt ve şekeri bir tencereye ilave edin ve kaynamaya bırakın. Damla sakızı da ilave ederek kaynatın. Kaynayan süte fıstıkları ekleyip çok az suda çözündürülen nişastayı ekleyerek kıvamını alana kadar karıştırınız. Hazırlanan karışım kenara alınır. Pişirme yapılacak olan tepsi ocak üzerine alınır ısıtılıp yapılan sütlü karışımdan içine 2 kepçe ilave edilir. Her tarafı eşit olacak şekilde yakılır. Bu işlem bitince kalan karışımı tepsiye dökün ve soğumaya bırakın. Servis ederken spatula ile kare olacak şekilde alttan kazınarak ters çevirip servis ediniz. Alıntı
__________________ Ruhum hep hayLaz kaLacak, Üzgünüm hayat ßen " ßüyümeyeceğim.. " | |
|
Etiketler |
tarifi, tatli tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
BROWNIE İLE VANİLYALI VE FISTIKLI DONDURMA | PySSyCaT | Tatlılar | 0 | 16 Eylül 2016 17:51 |
ÇIN USULÜ TAVUK | PySSyCaT | Dünya Mutfakları | 0 | 24 Şubat 2016 15:19 |
Biberli ve fistikli spagetti | Lcia | Makarnalar Pilavlar | 0 | 20 Ocak 2015 18:31 |
Fistikli Elmali Salata | Sim | Salatalar Mezeler | 0 | 20 Temmuz 2013 15:32 |