15 Mart 2016, 17:42 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Tarçın çubuklu güllaç Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 35 adet hazır güllaç yufkası 1 su bardağı çekilmiş Antep fıstığı 5 çorba kaşığı gül suyu Şurubu için 4 su bardağı su 4 su bardağı toz şeker 5 cm’lik çubuk tarçın Hazırlanışı Su, toz şeker ve tarçını karıştırıp kaynatın. Tarçını tencereden alın. Kaynayan şerbetin içine tek tek yufkaları atın ve şerbeti çekince bir tepsiye çıkartın. Tüm yufkalar bitince, soğumaya bırakın. Servis yaparken, fıstık ve gül suyu serpin. Alinti..
__________________ Meğer candan öte bir can daha varmış.. Ve onun adı evlatmış.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
Etiketler |
tarçın çubuklu güllaç, tatli tarifleri |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Pirinç Çubuklu Salata Tarifi (Çin) | PySSyCaT | Dünya Mutfakları | 0 | 24 Şubat 2016 15:41 |