25 Mart 2014, 20:31 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Trabzon Hurmalı Kuplar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 2 adet kup için Malzemeler: 2 adet trabzon hurması, iyice olgun, yumuşak 1 adet muz 2 tatlı kaşığı bal 2 avuç dövülmüş ceviz, hindistan cevizi, fındık, vb. Hazırlanması: 1 trabzon hurmasını yıkayıp dörde bölün. İçini kaşıkla çıkarıp çatalla veya patates eziciyle ezip kupa doldurun. Bir muzun yarısını dilimleyip hurmanın üzerini kapatacak şekilde dizin. Bir kaşık balı üzerine gezdirin. Üzerine cevizi serpiştirin. Buzdolabında iyice soğutup servis yapın. (Ben 15dk derin dondurucuda beklettim) (Alıntıdır) | |
|
Etiketler |
hurmalı, kuplar, trabzon |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Hurmalı Yumurta | oneofgirl | Yumurta Yemekleri | 0 | 07 Ağustos 2013 17:12 |
Çilekli Kuplar | Zen | Diyet Tarifleri | 0 | 19 Kasım 2012 14:41 |
Hurmalı Tart | efLatun | Tatlılar | 0 | 08 Mayıs 2012 20:43 |
Trabzon hurmalı tart | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 00:09 |
Hurmalı Revani | YapraK | Tatlılar | 0 | 27 Aralık 2009 07:22 |