21 Haziran 2012, 16:18 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Osmanlı usulü keşkül Osmanlı usulü keşkül
Denenmiş yemek tarifleri sunan Lezzet'in tatlı tarifleri listesinden iyi bir seçim. Süt, pirinç unu, badem ve antepfıstığını tencereye alın. Malzemeleri birbirine yedirinceye kadar çırpma teli ile çırpın. Kısık ateşte tahta kaşıkla sürekli karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Tozşeker ve hindistancevizi rendesini ilave edip 5 dakika daha karıştırarak pişirin. Tatlıyı kâselere paylaştırıp üzerini file bademle süsleyin. Buzdolabında 2-3 saat bekletip soğuk olarak servis yapın. Osmanlı usulü keşkül artık hazır, afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
keşkül, osmanlı, usulü |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Haşhaşlı keşkül | Ebru | Tatlılar | 0 | 15 Mart 2016 17:34 |
Şeftalili Keşkül | oneofgirl | Tatlılar | 0 | 05 Eylül 2013 15:38 |
Zengin Keşkül | oneofgirl | Tatlılar | 9 | 24 Temmuz 2013 17:44 |
Keşkül | Sevda | Tatlılar | 0 | 31 Ekim 2012 05:44 |
Bademli Keşkül Tarifi | Sevda | Tatlılar | 0 | 13 Kasım 2011 06:40 |