12 Ocak 2022, 16:44 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Subiz sosu Subiz sosu MALZEME ;1 LİTRE 750 gram Soğan doğranmış 100 gram Margarin 800 ml Beşamel sos 1 Çay kaşığı tuz 1 Çimdik karabiber 200 ml Çiğ krema YAPILIŞI Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. oğanları kaynar suda 2-3 dk haşlayın ve iyice süzün.Derin bir tavada margarini eritin.Soğanları ekleyipkısık ateşte renk aldırmadan kavurun. Ateşi kısın.Beşamel sosu ilave edipiyice karıştırın.Tuz ve karabiberini ilave edin.Sosun üzerini kapatıp fırında 1 saat pişirin.İnce bir süzgeçten geçiripsüzün ve temiz bir kaba boşaltın.Tekrar ısıtıp kremayı katıp karıştırın ve servise sunun. NOT ;BU SOS YUMURTA YEMEKLERİ VE FIRINDA KIZARTILMIŞ KUZU VE KOYUN ETLERİNİN YANINDA VERİLİR | |
|
Etiketler |
subiz sosu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Lutenista Sosu (Bulgaristan Göçmeni Sosu) | mCx | Soslar | 0 | 28 Ekim 2019 20:52 |
Elmalı Et Sosu | Adrasteia | Soslar | 0 | 22 Ocak 2012 10:48 |
Alman Sosu | YapraK | Soslar | 0 | 27 Aralık 2009 04:57 |