19 Ocak 2020, 21:09 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Pırasa Musakka Pırasa Musakka 1 kg. pırasa 250 gr. kıyma 1 kaşık domates salçası 1 baş soğan 2-3 kaşık yağ 1 adet limon Tuz Pırasaları yıkayıp soyunuz. 1,5 parmak kalınlığında dairelere kesiniz. Hafif yağdan geçirip bir tepsiye veya bir tencereye yayınız. Kıymayı hazırlayınız. Pırasaların üzerini kıymayla tamamen kapatınız. Üzerine kafi miktarda su ve bir limonun suyunu koyup ateşte veya fırında pişiriniz. Ateşten alınca maydanoz koyup servis yapınız. Not: Pırasalar kızarmadan da yapılabilir. | |
|
20 Ocak 2020, 09:10 | #2 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Pırasa Musakka Pırasa yi asla sevemiyorum yaaa Sevenlerine afiyetler olsun
__________________ Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır" Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
Etiketler |
pırasa musakka |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Patlıcan Musakka | Dilara | Et Yemekleri | 0 | 23 Nisan 2010 12:14 |
Pırasa - Pırasa Nedir - Pırasa Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 21:29 |
Sebzeli Musakka | YapraK | Sebze Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2009 15:46 |
Kabak Musakka | Dilara | Sebze Yemekleri | 0 | 09 Mayıs 2009 09:11 |
Patlıcan Musakka | CheeRFuL | Sebze Yemekleri | 1 | 12 Mart 2009 14:00 |