04 Mayıs 2014, 20:15 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Milföy Çubukları Eşliğinde Sebzeli Enginar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 4 adet enginar 1 adet soğan 1 çay bardağı konserve bezelye, 1 adet havuç 1 adet büyük boy patates, tuz, karabiber 1 çay bardağı krema, 1 çorba kaşığı tereyağı Beşamel sos için: 1 çorba kaşığı tereyağı 1 çorba kaşığı un 1 su bardağı süt Milföy çubukları için: 4 adet milföy hamuru 1 adet yumurta Üzerine: Yarım su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri Milföy Çubukları Eşliğinde Sebzeli Enginar Yapılışı Enginarları yumuşayana kadar haşlayın. Havuç ve patatesleri minik minik doğrayıp haşlayın ve süzün. Bezelyeleri de ekleyip karıştırın. Soğanları da küp küp doğrayıp tereyağında havuç, patates ve bezelyelerle birlikte kavurun. Üzerine krema, tuz ve karabiber ekleyip, 4-5 dakika pişirin. Garnitürü enginarların ortasına paylaştırın. Diğer tarafta beşamel sos için tereyağında unu kavurun. Sütü ekleyip karıştırarak pişirin. Beşamel sosu enginarların üzerine yayın. En üste rendelenmiş kaşar peynirini serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin. Milföy çubukları için hamurları şeritler halinde uzun uzun kesin. Üzerlerine yumurtanın beyazını sürün. İki adet hamuru, yumurtalı kısımları üst üste gelecek şekilde yerleştirin. Bir ucunu sabit tutarak burun. Çubukların üzerine yumurta sarısını sürüp, 200 derece fırında kızarana kadar pişirin. Milföy çubuklarını enginarla birlikte servis yapın. (Sofra) | |
|
Etiketler |
Çubukları, enginar, eşliğinde, milföy, sebzeli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Çikolatalı Marshmallow Çubukları | Violent | Tatlılar | 0 | 22 Mayıs 2013 23:05 |
Milföy Çubukları - Sıcak Rokfor Sos | Sevda | Soslar | 0 | 20 Mart 2013 23:10 |
Kahvaltı İçin Sebzeli Mücver - Oktay Usta Sebzeli Yemek Tarifleri | Liaaa | Sebze Yemekleri | 0 | 22 Mayıs 2012 17:09 |