03 Eylül 2013, 17:09 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Havuç Lokmaları Malzemeler 1 kg rendelenmiş havuç 2 su bardağı toz şeker 2 paket Eti Burçak bisküvi 100 gr tereyağ Yapılışı Tereyağ tavada eritilir, rendelenmiş havuçları ilave edip, 4-5 dakika karıştırılır. Şeker eklenerek havuç, suyunu çekene kadar ocakta karıştırmaya devam edilir. Suyunu çektikten sonra, parçalanmış bisküviler havuç karışımına eklenir ve ocaktan alınır. İyice karıştırdıktan sonra soğumaya bırakılır. Naylon streçe sarıp buzdolabında 30 dakika bekletilir. Servis ederken istenilen şekilde kesilir. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
havuc, lokmaları |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Havuç Çorbası | Sevda | Çorbalar | 0 | 21 Ocak 2013 17:13 |
Lokmaları Kaç Kez Çiğnemek Gerekir? | Violent | Diyet ve Sağlıklı Beslenme | 0 | 20 Haziran 2012 14:23 |
Havuç ve Havuç Suyunun 10 Faydası | Liaaa | Sağlıklı Bakım Önerileri | 0 | 03 Mayıs 2012 15:08 |
Lokmaları kaç kez çiğnemek gerekir? | Kalemzede | Sağlık Köşesi | 0 | 27 Ağustos 2011 09:53 |