01 Ağustos 2013, 12:31 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Sarımsaklı Patates Püresi Malzemeler: 80 gr. tuzsuz tereyağı 2 diş sarımsak, ince doğranmış 1 kilo patates, soyulmuş 1 bardak süt 200 gram cantal, gravyer veya cheddar peyniri Hazırlanışı: Tereyağını sarımsakla beraber çok kısık ateşte eritin. Kenarda bekletin. Patatesler tuzlu suda 20 dakika boyunca yumuşayınca kadar kaynatın. Süzün, tekrar tencereye alın ve 5 dakika boyunca ince bir havluyla kapatarak buharı emmesini sağlayın. Patatesleri ezin, üstüne sarımsaklı tereyağını, sütü ve peyniri ekleyin. Mikserle veya çırpıcıyla yumuşayana kadar çırpın. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
patates, püresi, sarımsaklı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Ispanaklı Patates Püresi Tarifi | oneofgirl | Sebze Yemekleri | 0 | 21 Temmuz 2013 20:06 |
Yer Elmalı Patates Püresi | Zen | Yemek Tarifleri | 0 | 31 Ekim 2012 17:42 |
Biberiyeli ve Sarımsaklı Patates | N999 | Aperatif ve Atıştırmalıklar | 0 | 30 Nisan 2012 14:44 |
Patates - Patates Nedir - Patates Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 21:20 |
civcivli patates püresi (süperlerrr) | AnqeL | Salatalar Mezeler | 8 | 19 Şubat 2010 16:28 |