![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Peynirli ve Salamlı Kokotlar Malzemeler:
Hazırlanışı: Fırını 200 C ısıtın. Bir tencerede ayçiçek yağını ısıtın soğanları ekleyip yumuşayıncaya kadar kızartın. Mantarları ekleyip 1- 2. dk. devamlı karıştırarak pişirmeye devam edin. Tencereyi ateşten alıp soğumaya bırakın. Peyniri süzgeçten geçirip, bir kasede çırpılmış yumurtaları peynire azar azar ekleyerek yedirin. Salam, soğan ve mantar peynir karışımına ekleyin. Hint cevizini tuzu ve biberi katın. Isıya dayanıklı 4 küçük kabın içine fırçayla tereyağını sürün. Karışımı eşit alarak bu kaplara boşaltın. Kapları firına sürüp 20-25 dakika kabarıp kahverengileşinceye kadar pişirin, Maydanozla süsleyip servis yapın. ALTERNATİF: Salamın yerine karides, mantarın yerine de mısır kullanabilirsiniz. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
kokotlar, peynirli, salamlı, ve |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Salamlı Grissini | Elysian | Aperatif ve Atıştırmalıklar | 0 | 31 Mayıs 2014 13:50 |
Salamlı Kanepe Tarifi | Elysian | Aperatif ve Atıştırmalıklar | 0 | 31 Mayıs 2014 13:41 |
Salamlı Kanape | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 27 Aralık 2009 02:02 |
Salamlı Sosisli Makarna | YapraK | Makarnalar Pilavlar | 0 | 26 Aralık 2009 14:06 |