24 Şubat 2012, 21:33 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Rumeli Paçası Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler:
Hazırlanışı: Sarımsakları iyice dövün ve yumurtayı, unu, tuzu et suyuyla harmanlayıp orta dereceli bir ateşte muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Bir taraftan da sosu için kıymayı yağda salçayla birlikte kavurun. Pişen paçayı tabaklara koyun ve üzerine sosu döküp servis yapın. Özellikle Ramazan‘da iftariyelik olarak sunulan paça mutlaka sıcakken yenmelidir, isteğe göre sosu, kıyma yerine sucukla da yapılabilir. | |
|
Etiketler |
paçası, rumeli |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Rumeli Paçası Tarifi | Sarya | Yemek Tarifleri | 4 | 18 Ocak 2022 17:37 |
Tavuklu irmik paçası | Sim | Çorbalar | 0 | 20 Temmuz 2013 15:39 |
Elveda Rumeli Merhaba Rumeli | Zen | Kitap Tanıtımları | 0 | 29 Nisan 2013 16:38 |
Patlıcan Paçası | Dilara | Sebze Yemekleri | 0 | 01 Mayıs 2010 15:28 |
Maşko tavuk paçası | YapraK | Tavuk Yemekleri | 0 | 28 Eylül 2009 16:29 |