24 Şubat 2012, 21:30 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Yoğurtlu Cevizli Kabak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler (4 kişilik):
Kabaklar küp şeklinde doğranıp, zeytinyağında sotelenir. Ocağın altını kapatmaya yakın sırasıyla tuz, sarımsak ve ceviz eklenir. Bir kaç kez karıştırılıp, ocağın altı kapatılır. Arı bir yerde yoğurt ve labne peniri karıştırılıp kabaklara eklenir. Servis tabağına alınır. Tabağın yanına ceviz serpilip üzerine bir dal dereotu konur. Tarif sahibi: Gökçe Karadeniz 1978 Kırklareli doğumlu, 20 yıldır İstanbul’da yaşıyor. Halkla ilişkiler mezunu. 4 yaşında bir çocuk annesi. | |
|
Etiketler |
cevizli, kabak, yoĞurtlu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yoğurtlu Kabak Sarması | Amelia | Dolma ve Sarmalar | 0 | 17 Mart 2014 18:49 |
Cevizli Kabak Salatası | Ay | Salatalar Mezeler | 0 | 31 Temmuz 2012 13:27 |
Yoğurtlu Kabak Sarması | Ezgi | Sebze Yemekleri | 0 | 05 Temmuz 2012 19:53 |
Soslu Patlıcan & Yoğurtlu Kabak | Burce | Salatalar Mezeler | 0 | 23 Mart 2012 17:27 |
Cevizli ve Yoğurtlu Ezme | YapraK | Salatalar Mezeler | 0 | 11 Ocak 2010 19:23 |