IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

Etiketlenen Kullanıcılar

3Beğeni(ler)
  • 1 Post By Hesna
  • 1 Post By Ebru
  • 1 Post By Hesna

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Mart 2016, 21:28   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Sagopa Kajmer - Gam Tozu ve Dünya'nın Ninnisi




Sagopa Verse:*Zaman geriye dönmemek üzere kapını çarpan umursamaz*güvenim dört nala kaçan bir korkak, soğuk ısımı çalar.*Donan yüzüm alevsiz yanar. Kulak rengim pancar*Adımı anar lakırdılar.*Ya Allah!... Garibin başını yaktılar, onlar apse oydular.*Alnıma kabzeyi vurdular, güven evimi yaktılar,*hatrın hasını çaldılar. Yemin olsun duyan kulaklar,*dırdırlardan bıktılar.*hain davran, devran aylak, kıvran ahmak, yürür kervan*ürür it-köpek-çakal-salak-o !...*evet musikim sanattır, dibini beceren attır.*Sagopa stara addır.*İnan bu ayaklara giderek azalır derman.*Önümde melekten bozma şeytan, elinde soğuk tırpan*güneş gözünü açana dek, karabasanla hırpalan*kuma döner dağ olan, tedirgin keloğlan.*talan, bahçe bağ olan, yalan dilimden firak olan.kalp bağımdan en güzel güldür yazık elimde solan*Rabbim Sago viran, kimi zaman yalnızlık yaman*savursada batıramayacak gemilerimi fırtınan*Nakarat:*Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi*dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler*Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin*umut nerdesin,yine bittin nerelere gittin ben seni göremeden?*Kolera Verse:*İlkin sizi tanıştırayım bu sadık devem Gubar-ı Gam*Öpeyim geçsin dizindeki yara dün girdiğimiz savaştan*bir kaç bedevi saldırdı, mübarek oldu bana gazam*hem beni korudu hem gönlümü sadık devem Gubar-ı Gam*Pejmürde etti bizi bu çöl develerin en sadığı*hilal çıktı uyku bastı yok mu çölün sığınağı*devem ağam dedi uzan sırtım eğri ama dayan*sensiz uyku bana haram anca senle manzaram*Gubar-ı Gam Esen'im dedi şurası akrep vadisi*sözleri seni incitmesin meşhurdur onların iğnesiağlamaktan kör olmuş onlar yüzünden çöl faresiiplik ol da süzül onan sen nur onlar zifiri*Vadiye vardık yol kesildi tırmandı Gubar'a elçisi*kulağıma eğilip kulağın kepçe, dişin çarpık deli dedi*kepçe olsa duyar kulak ve bu diş koparır iğneni*yolum uzun gazla Gam bunlar zakkum meyvesi*Geçti aradan zaman sade duyan Rab ve Gam*çölden çorak gönlüm aç bu hasretinle uyuyamam*seni bulmak adına çabam, kumda gezip dolaşmam*ben karanlık bir kasabayım sabrımın adı Gubar-ı Gam*Nakarat:*Tabutlara sığmayacak kadar intihar var, şeytanın siparişi*dünyanın ninnisi olmuş sirenler, ya RAB bizi özler*Şah damarım attıkça yaşını silerim çeşmin, solar hayat resmin*umut nerdesin,yine bittin nerelere gittin ben seni göremeden?

Umut nerdesinn yine bittin nerelere gittinnn diyor ya @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kaptiriyorum kendimi birden nakaratina, sende de oyle oluyor mu sagopa dinlerken tek cumlesine odaklandigin an? :d

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Alt 23 Mart 2016, 21:31   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sagopa Kajmer - Gam Tozu ve Dünya'nın Ninnisi




@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bendede oluyor bir sarkiyi 10 kez arka arkasina dinledigimi bilirim adam yaziyo ama sozleri fena :d

__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 23 Mart 2016, 21:37   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sagopa Kajmer - Gam Tozu ve Dünya'nın Ninnisi




Aynen.. Dinlerken acayip iyi oluyor sonra diyorum aa yeter daa kafayi yicen Hesna.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
+rep sagopa sanada haha.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
sagopa kajmer gam tozu ve dünya'nın ninnisi sözleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sagopa Kajmer - Baş AngeL R, S, Ş, T 0 03 Ekim 2014 00:36
Sagopa Kajmer - 24 Ezgi Resimli Şiirler 0 08 Temmuz 2012 16:48