IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

Etiketlenen Kullanıcılar

4Beğeni(ler)
  • 2 Post By SLyther
  • 1 Post By Feronia
  • 1 Post By Tanem

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Haziran 2022, 10:40   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (2)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
BMW Isetta’nın Halefi Microlino Yakında Yollarda




İkinci Dünya Savaşı sonrasında ortaya çıkan ve ulaşımı son derece ucuz hale getiren BMW Isetta’nın 2015 yılında ortaya çıkan ve günümüzde elektrikli olarak üretilen modeli Microlino henüz satışa sunulmadan 30.000 adet sipariş aldığı açıklandı.

BMW’yi iflastan kurtaran otomobil olarak bilinen ve ikonik bir tasarıma sahip Isetta, yenilenen tasarımı ve elektrikli versiyonu Microlino ile birlikte yeniden yollara çıkıyor. İsviçre merkezli Micro markası çatısı altında üretilen Microlino, 2018 yılında yaşanan gecikmeler ve sonrasında yaşanan COVID-19 pandemisi nedeniyle bir türlü üretilememişti. İddialara göre bu minik aracın yıl sonuna kadar yollarda olması bekleniyor.
1956 model BMW Isetta modelinden esinlenilerek tasarlanan Microlino, giderek artan elektrikli araç dünyasına girmeye hazırlanıyor. Citroen’in minik devi Ami, Renault’un Zoe’sinden sonra Microlino’da kompakt boyutlara sahip ancak bu boyutlardaki elektrikli bir arabadan hiç beklenmeyecek bir performans veren otomobiller arasına girecek gibi duruyor.
Aracın şarj etmeden bir hafta sürülebileceği iddia ediliyor


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Kalite, güvenlik ve kullanım ile ilgili endişeleri gidermek için ilk çıktığı günkünden daha farklı bir tasarıma sahip olan Microlino işe Micro şirketi müşterilerinden büyük bir destek aldığını belirtti. Şehir için kullanım için geliştirilen çevre dostu Microlino, kullanıcılar için ucuz bir ulaşım için yeni bir alternatif olacağa benziyor.
BMW’nin Isettası’ına benzeyen ön kapı açma stiline sahip Microlino, otomobil ve motosiklet arasında sınıflandırılıyor. Normal arabalardan daha az yer kaplayan otomobil, iki kişilik oturma alanına ve 230 litrelik bir bagaja sahip. Elektrikten güç alan otomobil normal bir araba gibi dört tekerleğe sahip.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Yaklaşık 535 kg ağırlığa sahip olan Microlino, yaklaşık 230 km’lik bir sürüş menzili vaat ediyor. 90 km/s azami hıza ulaşabilen otomobil, günlük şehir içi kullanım için yaklaşık 115 km’lik bir menzil sunuyor. Ayrıca şirketin iddiasına göre arabayı yormadan süren bir sürücünün elektrikli otomobili şarj etmeden bir hafta boyunca kullanabilir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Avrupa’da L7e sınıfı araçlara giren otomobil dört tekerlekli motosiklet olarak gözüküyor. Ancak tasarımı daha çok bir otomobil gibi. Küçük boyutlardaki pil ve çevreci olan otomobilin parçalarının yaklaşık %90’ı Avrupa’da üretiliyor. 15kW gücündeki bataryaya sahip otomobilin şarjı normal bir ev prizinden yaklaşık dört saatte tamamen doldurulabiliyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Microlino’nun şimdiden 30.000’den fazla sipariş aldığı açıklandı. Otomobil Avrupa’da 13.400 dolara satışa sunuldu ancak ilk olarak İsviçre’de yollarda olması beklenen aracın fiyatının 15.340 dolar civarına çıkabileceği tahmin ediliyor. İsviçreli müşteriler için önümüzdeki birkaç ay içinde teslimatların başlaması, ardından da Avrupa pazarına sunulması bekleniyor.


Microlino, şirketin İtalya’daki Torino tesisinde üretiliyor. Şu anda yılda 1.500 araç üretebilen tesisin kapasitesinin yaklaşık 10.000 araca kadar yükseltilmesi hedefleniyor.
Alıntıdır.

__________________
Necip Fazıl çok fazla sigara içermiş. Bir gün bir öğrencisi ona gelir ve der ki; -Hocam bugün bir rüya gördüm bütün bitkiler Allah'a secde ediyordu, bir tek tütün etmiyordu...
Üstad cevabı yapıştırır: -Getirin o kafiri yakalım..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Alt 11 Haziran 2022, 10:47   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: BMW Isetta’nın Halefi Microlino Yakında Yollarda




Oyuncak gibi ☺

__________________
Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum !
Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma.
Sen daima dalgalanacaksın




Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 11 Haziran 2022, 10:49   #3
Çevrimdışı
Tefeci'nin Kızı
Yardımcı Admin
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: BMW Isetta’nın Halefi Microlino Yakında Yollarda




Turuncusu çok tatlıymış
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
''Zamanın Eli Değdi Bize
Artık Aynı Değiliz
İkimiz de''


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hollanda’da Hiddink'in halefi Blind Mehmet Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 01 Temmuz 2015 22:57
Kjaer'in halefi Civelli Mehmet Avrupa ve Dünya'dan Futbol 0 25 Haziran 2015 19:07
Ferrari Enzo'nun Halefi Fena Tosladı Elysian Otomobil Haberleri 0 03 Temmuz 2014 15:40
Kare CD'ler: Disketin halefi Lee Bilim Dünyasından Son Haberler 0 27 Aralık 2007 22:45