⚠️ Güvenlik nedeniyle tüm kullanıcı şifreleri sıfırlanmıştır. Lütfen buraya tıklayarak yeni şifre talep ediniz.
IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

>
+
Konu: Kağıtta Levrek Konu Cevaplama Paneli
Kullanıcı isminiz: Giriş yapmak için Buraya tıklayın
Boot Engelleme Sorusu
Başlık:
  
Mesajınız:
Başlık Sembolleri
Konunun başında Sembol kullanmak için aşağıdaki Listeden bir Sembol seçiniz:
 
   

Diğer Seçenekler
Diğer Seçenekler
Değerlendirme
İsterseniz bu Konuyu buradan değerlendirebilirsiniz.

Konuya ait Cevaplar (Yeniler yukarda)
09 Temmuz 2012 01:33
Hayalet
Cevap: Kağıtta Levrek

aaaa olmadı ama biriniz 200 gram biriniz bir adet dediniz ortasını bulun desemde hazır fileto olanı yapmak daha mantıklı geldi hazırlamaya uğraşmayacaz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
ama ondaki malzemeler daha fazla en iyisi bir adet olanı hazırlamak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
09 Temmuz 2012 01:30
Liaaa
Cevap: Kağıtta Levrek


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Kağıtta Levrek




Farklı bir lezzet, Kağıtta levrek...



Malzemeler:


1 adet Levrek
Tereyağı
Pul Biber
Karabiber
Tarhun
1 sivri biber
1 tutam maydanoz
½ domates
1 defne yaprağı
1 tutam doğranmış mantar




Hazırlanışı:


Balığımızı temizleyerek fileto haline getiriyoruz. Tüm malzemeyi iyice harmanlıyoruz. Malzemenin yarısını kağıdımızın zeminine döşüyoruz. Levreğimizi malzemenin üzerine koduktan sonra kalan malzemenin diğer yarısını levreğimizin üzerine koyuyoruz. Kağıdımızı güzelce katlıyoruz. İster fırında, ister ızgarada pişmesini sağlayabiliriz. Biz ızgarayı tercih ettik. Izgarada her iki tarafını iyice pişiriyoruz. Tabağımıza aldıktan sonra kağıdı açıyoruz ve yemeğimiz servise hazır. Afiyet olsun...
10 Şubat 2011 19:58
Candy
Kağıtta Levrek

Malzemeler

400 gr levrek fileto
2 Adet domates
2 Adet küçük sivribiber
2 Yemek kaşığı tereyağı
2 Çorba kaşığı beyaz şarap
16 Adet haşlanmış mantar
2 Çorba kaşığı krema
1 Demet maydanoz
4 Adet haşlanmış patates
Yarım limon
Tuz
1 Adet yağlı kağıt
Sos malzemesi için :
2 Adet kabak
2 Adet havuç
2 Adet soğan
2 Tatlı kaşığı un
2 tatlı kaşığı salça
3 Yemek kaşığı sıvıyağ
2 Çay bardağı su
2 Çay kaşığı tane karabiber
Tuz





Hazırlanışı
Levrek filetoyu parçalara ayırın.
Sos malzemesi için ; tencerede sıvıyağı kızdırıp kuşbaşı doğranmış kabak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
havuç
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
soğan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
salça ve karabiberi soteleyin.
Un ve tuz ilave edip kavurun.
2 çay bardağı su ekleyip kaynatın.
Ocaktan alıp süzgeçten geçirin.
Ufak doğanmış domates
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
mantar
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
sivribiber
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
beyaz şarap
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
krema ve hazırladığınız sosu levrekle birlikte yağlı kağıda sarın.
Fırın tepsisine yerleştirip 10 dakika pişirin.
Yağlı kağıdı açıp içine patatesleri yerleştirin ve tekrar sarın.
Fırında 2-3 dakika kızartın.
Üzerine kıyılmış maydanoz serpip sıcak olarak servis yapın.

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı