10 Şubat 2011, 19:58 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kağıtta Levrek Malzemeler 400 gr levrek fileto 2 Adet domates 2 Adet küçük sivribiber 2 Yemek kaşığı tereyağı 2 Çorba kaşığı beyaz şarap 16 Adet haşlanmış mantar 2 Çorba kaşığı krema 1 Demet maydanoz 4 Adet haşlanmış patates Yarım limon Tuz 1 Adet yağlı kağıt Sos malzemesi için : 2 Adet kabak 2 Adet havuç 2 Adet soğan 2 Tatlı kaşığı un 2 tatlı kaşığı salça 3 Yemek kaşığı sıvıyağ 2 Çay bardağı su 2 Çay kaşığı tane karabiber Tuz Hazırlanışı Levrek filetoyu parçalara ayırın. Sos malzemesi için ; tencerede sıvıyağı kızdırıp kuşbaşı doğranmış kabak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. havuç Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. soğan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. salça ve karabiberi soteleyin. Un ve tuz ilave edip kavurun. 2 çay bardağı su ekleyip kaynatın. Ocaktan alıp süzgeçten geçirin. Ufak doğanmış domates Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. mantar Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. sivribiber Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. beyaz şarap Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. krema ve hazırladığınız sosu levrekle birlikte yağlı kağıda sarın. Fırın tepsisine yerleştirip 10 dakika pişirin. Yağlı kağıdı açıp içine patatesleri yerleştirin ve tekrar sarın. Fırında 2-3 dakika kızartın. Üzerine kıyılmış maydanoz serpip sıcak olarak servis yapın. | |
|
09 Temmuz 2012, 01:30 | #2 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Kağıtta Levrek Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Kağıtta Levrek Farklı bir lezzet, Kağıtta levrek... Malzemeler: 1 adet Levrek Tereyağı Pul Biber Karabiber Tarhun 1 sivri biber 1 tutam maydanoz ½ domates 1 defne yaprağı 1 tutam doğranmış mantar Hazırlanışı: Balığımızı temizleyerek fileto haline getiriyoruz. Tüm malzemeyi iyice harmanlıyoruz. Malzemenin yarısını kağıdımızın zeminine döşüyoruz. Levreğimizi malzemenin üzerine koduktan sonra kalan malzemenin diğer yarısını levreğimizin üzerine koyuyoruz. Kağıdımızı güzelce katlıyoruz. İster fırında, ister ızgarada pişmesini sağlayabiliriz. Biz ızgarayı tercih ettik. Izgarada her iki tarafını iyice pişiriyoruz. Tabağımıza aldıktan sonra kağıdı açıyoruz ve yemeğimiz servise hazır. Afiyet olsun... |
|
09 Temmuz 2012, 01:33 | #3 |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (4) | Cevap: Kağıtta Levrek aaaa olmadı ama biriniz 200 gram biriniz bir adet dediniz ortasını bulun desemde hazır fileto olanı yapmak daha mantıklı geldi hazırlamaya uğraşmayacaz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama ondaki malzemeler daha fazla en iyisi bir adet olanı hazırlamak Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Ateş Seni Çağırıyor Namaz Kıl |
|
Etiketler |
kağıtta, levrek |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Bıldırcın Kağıtta | Sarya | Et Yemekleri | 0 | 21 Nisan 2022 19:00 |
Kağıtta Devekuşu Kebabı | Sarya | Et Yemekleri | 0 | 21 Nisan 2022 18:57 |
Kağıtta Mercan | Liaaa | Deniz Ürünleri | 0 | 23 Ekim 2012 13:39 |
Kağıtta Lüfer | efLatun | Deniz Ürünleri | 0 | 07 Aralık 2011 20:49 |
Kağıtta Pastırma | YapraK | Yemek Tarifleri | 1 | 08 Mart 2010 09:09 |