![]() |
![]() |
23 Haziran 2024 01:21 | |
meLanie | Zeytin Soslu Levrek Buğulama Malzemeler; 1 levrek 2 yemek kaşığı dereotu 1 yemek kaşığı dilimlenmiş siyah zeytin 1 yemek kaşığı dilimlenmiş yeşil zeytin 1 limonun suyu Tuz Karabiber 1 yemek kaşığı hardal 1 yemek kaşığı mayonez 1 yemek kaşığı ketçap Yapılışı: Levreğin bütünlüğünü bozmadan içini temizleyip yıkayın. Bir kabın içine zeytinyağı, hardal, ketçap, mayonez, ince doğranmış dereotu, limon suyu, karabiber ve tuzu alın. İyice karıştırdıktan sonra balığın üzerine dökün. Zeytinleri de ekleyip 175 derece fırında 20 dakika pişirin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] alinti |