23 Haziran 2024, 01:21 | #1 | |
Çevrimiçi ~ Bizimkiler.Net~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Zeytin Soslu Levrek Buğulama Malzemeler; 1 levrek 2 yemek kaşığı dereotu 1 yemek kaşığı dilimlenmiş siyah zeytin 1 yemek kaşığı dilimlenmiş yeşil zeytin 1 limonun suyu Tuz Karabiber 1 yemek kaşığı hardal 1 yemek kaşığı mayonez 1 yemek kaşığı ketçap Yapılışı: Levreğin bütünlüğünü bozmadan içini temizleyip yıkayın. Bir kabın içine zeytinyağı, hardal, ketçap, mayonez, ince doğranmış dereotu, limon suyu, karabiber ve tuzu alın. İyice karıştırdıktan sonra balığın üzerine dökün. Zeytinleri de ekleyip 175 derece fırında 20 dakika pişirin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] alinti
__________________ Kulun Adaleti Şaşar Ama ALLAH´in Adaleti Şaşmaz.. | |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Levrek Buğulama | Sarya | Deniz Ürünleri | 0 | 07 Ağustos 2023 04:51 |
Roka ve Antep fıstığı soslu levrek fileto | Ebru | Diyet Tarifleri | 0 | 05 Mayıs 2016 17:42 |
Fransız Mutfağı'ndan Vanilya Soslu Levrek Tarifi | Elysian | Dünya Mutfakları | 0 | 23 Mayıs 2014 20:27 |
Baharatlı Havuç Soslu Fırınlanmış Levrek Fileto | Elysian | Deniz Ürünleri | 0 | 03 Mayıs 2014 10:50 |
Levrek Buğulama | Elysian | Deniz Ürünleri | 0 | 23 Mart 2014 09:01 |