IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 23 Haziran 2024, 01:21   #1
Çevrimiçi
~ Bizimkiler.Net~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Zeytin Soslu Levrek Buğulama




Malzemeler;

1 levrek
2 yemek kaşığı dereotu
1 yemek kaşığı dilimlenmiş siyah zeytin
1 yemek kaşığı dilimlenmiş yeşil zeytin
1 limonun suyu
Tuz
Karabiber
1 yemek kaşığı hardal
1 yemek kaşığı mayonez
1 yemek kaşığı ketçap
Yapılışı: Levreğin bütünlüğünü bozmadan içini temizleyip yıkayın. Bir kabın içine zeytinyağı, hardal, ketçap, mayonez, ince doğranmış dereotu, limon suyu, karabiber ve tuzu alın. İyice karıştırdıktan sonra balığın üzerine dökün. Zeytinleri de ekleyip 175 derece fırında 20 dakika pişirin.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



alinti

__________________

Kulun Adaleti Şaşar Ama ALLAH´in Adaleti Şaşmaz..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Levrek Buğulama Sarya Deniz Ürünleri 0 07 Ağustos 2023 04:51
Roka ve Antep fıstığı soslu levrek fileto Ebru Diyet Tarifleri 0 05 Mayıs 2016 17:42
Fransız Mutfağı'ndan Vanilya Soslu Levrek Tarifi Elysian Dünya Mutfakları 0 23 Mayıs 2014 20:27
Baharatlı Havuç Soslu Fırınlanmış Levrek Fileto Elysian Deniz Ürünleri 0 03 Mayıs 2014 10:50
Levrek Buğulama Elysian Deniz Ürünleri 0 23 Mart 2014 09:01