![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Et Tavuk Pişirirken Rostoyu pişirdikten sonra 15 dakika bekletip servis yaparsanız daha yumuşar ve rahat kesilir. Fırınladığınız tavuğun hemen kurumaması için fırından çıkınca üzerine eritilmiş tereyağı ve az limon suyu karışımı sürün. Et kavururken tencerenin etrafında biriken (yapışkan) maddeleri sıyırarak tencerenin içine alın. Çünkü bu maddeler bol miktarda aroma içermektedir. Izgara etlerini servis yaparken üzerlerine aromalı bir parça Sana koyarsanız değişik bir lezzet elde edersiniz | |
| ![]() |
![]() | #2 |
Çevrimiçi # Forum Dedesi # ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Et Tavuk Pişirirken Eline sağlık konular günceldir..
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
| ![]() |
![]() | #3 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Et Tavuk Pişirirken PayLaşım için tşkLer...
__________________ Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine... Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
et tavuk pişirirken |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Neden Yemek Pişirirken ya da Tatlı Yaparken Hep Tahta Kaşık Kullanmalısınız? | aSk | Merak Ettikleriniz | 2 | 06 Mart 2022 20:10 |
Neden Lahana Pişirirken İçine Elma Kabukları Atmalısınız? | aSk | Merak Ettikleriniz | 2 | 06 Mart 2022 20:06 |
Canlı tavuk yüklü TIR devrildi, yüzlerce tavuk telef oldu | NurSima | Güncel ve Son Dakika Haberler | 0 | 11 Mayıs 2021 14:45 |
Nohutu Pişirirken Karbonat Atın | oneofgirl | Yemek Tarifleri | 0 | 22 Ağustos 2013 17:25 |
Balık Pişirirken Kokmaması İçin Ne Yapılır ? | oneofgirl | Yemek Tarifleri | 0 | 22 Ağustos 2013 15:44 |