IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

Etiketlenen Kullanıcılar

6Beğeni(ler)
  • 3 Post By aSk
  • 1 Post By CyBeR
  • 1 Post By Sarya
  • 1 Post By NurSima

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 06 Şubat 2022, 17:49   #1
Çevrimdışı
aSk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Neden kızartma yaptığınız tavaya maydanoz eklemelisiniz?




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Patatesinden patlıcanına, balığından etine kadar her türlü yiyeceği kızartınca tadının enfes olduğu bir gerçek. Tavadaki yağla birleşip çıtır çıtır pişen kızartmalara bayılmasına bayılıyoruz ama diğer yandan bu nefis keyfin de bir dezavantajı var maalesef ki.

Evinde kızartma yapan herkesin de bize hak vereceği gibi bu dezavantaj kızartma yaptıktan sonra eve sinen ve ne yapsak bir türlü geçmeyen o koku.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Çünkü birkaç dal maydanoz sizi bu evi saran kızartma kokusundan tamamen kurtarmak için dünden hazır.

Nasıl yapacaksınız?


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
İlk olarak bu yöntemin ne kızartırsanız kızartın geçerli olduğunu belirtelim. Kızarttığınız tavuk da olabilir, balık da, et de, patates de, patlıcan da...

Tek yapmanız gereksense bir tutam maydanozu saplarını koparmadan kızartma yağının içine bırakmak. Burada dikkat etmeniz gereken tek nokta maydanozların büyük dallar halinde olması ve kızartma yağı içinde çok kısa bir süre kaldıktan sonra çıkartılması.

Merak etmeyin maydanozların tadı kızartmalarınıza geçmeyecek, aksine onun aromatik kokusu kızartma kokusunu bastırıp tüm eve yayılmasını engelleyecek.

Evde maydanoz yoksa ona en benzer etkiyi gösteren diğer bir yiyecek olan yeşil elma dilimlerine de şans verebilirsiniz. Yemeğinizi kızartma işlemi bitene kadar tavadaki yeşil elma dilimini değiştirerek kullanarak da kızartma kokusunun evi kaplamasına engel olabilirsiniz.

Alıntı

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor…
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver
Alt 19 Şubat 2022, 23:29   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Neden kızartma yaptığınız tavaya maydanoz eklemelisiniz?




Emeğine Sağlık
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 06 Mart 2022, 19:38   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Neden kızartma yaptığınız tavaya maydanoz eklemelisiniz?




Paylaşım İçin teşekkürler

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 06 Mart 2022, 20:02   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Neden kızartma yaptığınız tavaya maydanoz eklemelisiniz?




PayLaşım için tşkLer...

__________________
Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine...

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
neden kızartma yaptığınız tavaya maydanoz eklemelisiniz


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şu an yaptığınız şeyleri neden yapıyorsunuz? Sır IF Ekstra 29 09 Kasım 2020 17:16
Kızartma Güllaç Zen Tatlılar 0 07 Kasım 2012 22:13
Maydanoz - Maydanoz Nedir - Maydanoz Yetiştiriciliği YapraK Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri 0 14 Mart 2010 21:37