06 Şubat 2022, 17:49 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Neden kızartma yaptığınız tavaya maydanoz eklemelisiniz? [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Patatesinden patlıcanına, balığından etine kadar her türlü yiyeceği kızartınca tadının enfes olduğu bir gerçek. Tavadaki yağla birleşip çıtır çıtır pişen kızartmalara bayılmasına bayılıyoruz ama diğer yandan bu nefis keyfin de bir dezavantajı var maalesef ki. Evinde kızartma yapan herkesin de bize hak vereceği gibi bu dezavantaj kızartma yaptıktan sonra eve sinen ve ne yapsak bir türlü geçmeyen o koku. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çünkü birkaç dal maydanoz sizi bu evi saran kızartma kokusundan tamamen kurtarmak için dünden hazır. Nasıl yapacaksınız? [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] İlk olarak bu yöntemin ne kızartırsanız kızartın geçerli olduğunu belirtelim. Kızarttığınız tavuk da olabilir, balık da, et de, patates de, patlıcan da... Tek yapmanız gereksense bir tutam maydanozu saplarını koparmadan kızartma yağının içine bırakmak. Burada dikkat etmeniz gereken tek nokta maydanozların büyük dallar halinde olması ve kızartma yağı içinde çok kısa bir süre kaldıktan sonra çıkartılması. Merak etmeyin maydanozların tadı kızartmalarınıza geçmeyecek, aksine onun aromatik kokusu kızartma kokusunu bastırıp tüm eve yayılmasını engelleyecek. Evde maydanoz yoksa ona en benzer etkiyi gösteren diğer bir yiyecek olan yeşil elma dilimlerine de şans verebilirsiniz. Yemeğinizi kızartma işlemi bitene kadar tavadaki yeşil elma dilimini değiştirerek kullanarak da kızartma kokusunun evi kaplamasına engel olabilirsiniz. Alıntı
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor… | |
|
19 Şubat 2022, 23:29 | #2 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Neden kızartma yaptığınız tavaya maydanoz eklemelisiniz? Emeğine Sağlık Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
06 Mart 2022, 20:02 | #4 |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Neden kızartma yaptığınız tavaya maydanoz eklemelisiniz? PayLaşım için tşkLer...
__________________ Edeptir AŞK Sevdirenin Hürmetine... Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
Etiketler |
neden kızartma yaptığınız tavaya maydanoz eklemelisiniz |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Şu an yaptığınız şeyleri neden yapıyorsunuz? | Sır | IF Ekstra | 29 | 09 Kasım 2020 17:16 |
Kızartma Güllaç | Zen | Tatlılar | 0 | 07 Kasım 2012 22:13 |
Maydanoz - Maydanoz Nedir - Maydanoz Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 21:37 |