08 Mart 2014, 09:52 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Bezelyeli Mısırlı Makarna Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler 2.5 su bardağı makarna Tuz Dereotu Mısır Bezelye Sıvıyağ Su Margarin Tarif 2.5 su bardağı kadar tencerenin içine su koyulur. Tencerenin içine tuz ilave edilir. Ekledikten sonra tencrenin altı açılır, su kaynamadan önce içine sıvı yağ eklenir. Su kaynadıktan sonra içerisine makarnalar eklenir. Maknalar piştikten sonra süzülür, süzme işlemi sırasında ılık su kullanmayı unutmayın. Tencerenin içerisini margarini ekleyerek, erimesini bekiyoruz. Eridikten sonra tencerenin içine hazırlamış olduğumuz makarnaları tekrardan ekliyoruz. Makarnamızı kavurduktan sonra makarnamızı tekrardan tabağımıza alıyoruz. Tabağa aldığımız makarnanın üzerine mısır, bezelye ve dere otunu ekliyoruz. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
bezelyeli, makarna, mısırlı |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Sosisli Bezelyeli Fırında Makarna | Zen | Makarnalar Pilavlar | 0 | 27 Şubat 2013 16:07 |
Bezelyeli Makarna Sosu | yoSun | Soslar | 0 | 10 Kasım 2010 10:41 |
Bezelyeli Makarna Sosu | YapraK | Soslar | 0 | 27 Aralık 2009 07:00 |