![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Kıymalı Pilav Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler: • 250 gr kıyma • 1 adet çarliston biber • 1 paket (500 gr) arpa şehriye • 3 çorba kaşığı margarin • 5 adet taze soğan • 1 /2 demet dereotu • 2 çorba kaşığı ceviz • tuz • karabiber Kıymalı Beyaz Pilav Tarifi: 1 Bir tencerede kıymayı bir çorba kaşığı yağla kavurun. içine ince kıydığınız biberi, tuzu ve karabiberi ekleyip harmanlayın, 1-2 dakika pişirin. Taze soğanları da ilave edip karıştırın ve ateşten alın. 2 Şehriyeyi bol suda 15 dakika haşlayıp süzdükten sonra soğuk sudan geçirin. Şehriyelerin üzerine hazırladığınız kıymalı sosu döküp, harmanlayın. 3 Pilavı servis tabağına alın, üzerine ince kıyılmış dereotu ve ceviz serpip, servis yapın.
__________________ kar havası gibisin dışarda, içimde elmanın dişlenişi. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
kıymalı, pilav |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Kıymalı Poğaça | AngeL | Hamur İşleri | 0 | 14 Ocak 2015 02:15 |
Kıymalı Taco | Seyra | Aperatif ve Atıştırmalıklar | 0 | 23 Ağustos 2014 21:00 |
Kıymalı Ravioli | Amelia | Makarnalar Pilavlar | 0 | 10 Şubat 2014 20:57 |
Kıymalı Makarna | Burce | Makarnalar Pilavlar | 0 | 14 Mayıs 2012 17:40 |
Kıymalı Omlet | YapraK | Yumurta Yemekleri | 0 | 11 Ocak 2010 16:46 |