22 Temmuz 2022, 14:17 | #1 | |
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Osmanlı mutfağının enfes lezzeti Tas Kebabı Osmanlı mutfağının enfes lezzeti Tas Kebabı Bu tarifle saraylarda yermiş gibi bir akşam sefa süreceksiniz! Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Akşama misafirlerinizi çağırmaya hazırlanabilirsiniz. Ne yapsam diye düşünmenize hiiç gerek yok, o iş bizde! Misafirlerinizi küçük bir Osmanlı Saray Mutfağı gezintisine çıkarabilirsiniz. Tas kebabının enfes lezzeti misafirlerinizi mest edecek. O zaman hemen tarifimize geçebiliriz. TAS KEBABI Malzemeler; Yarım kg dana kuşbaşı 3 adet patates 3 adet domates rendesi 1 adet kuru soğan 2 diş sarımsak 1 yemek kaşığı domates salçası 1 adet defne yaprağı 1 su bardağı su 100 gr tereyağı Karabiber Tuz Yapılışı; Orta boy bir tencerede yağları kızdırın ve etleri ekleyin ve etler suyunu çekene kadar kavurun. Tuzunu karabiberini ve yemeklik doğradığınız soğanı ilave edin. Sarımsağı ince ince kıyıp tencereye ilave edin ve 10 dakika kavurun. Daha sonra domates salçasını, domates rendesini, defne yaprağını ve suyu ilave edin. Kaynamaya başlayınca altını kısın, tencerenin kapağı kapalı olarak 1 saat kadar pişirin. Patatesleri soyup küp küp doğrayın ve kızartın. Kızaran patatesleri peçete üzerine alıp yağını çektirin. Yağını çeken patatesleri tencereye ekleyin ve 10 dakika pişirip altını kapatın. ensonhaber
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
|
22 Temmuz 2022, 14:19 | #2 |
Çevrimdışı # Forum Dedesi #
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Osmanlı mutfağının enfes lezzeti Tas Kebabı Zaten karnımız açtı oldumu bu saatte yaw... Rahmetlik annem ne zaman aklına esse yapardı heyy gidi... Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
22 Temmuz 2022, 14:27 | #3 | ||||
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Osmanlı mutfağının enfes lezzeti Tas Kebabı
Allah rahmet eylesin hemso, mekanı cennet olsun... sende hep acsin hemso Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||
|
30 Nisan 2024, 17:16 | #5 |
Çevrimiçi ~ This is Konyalı.. ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Osmanlı mutfağının enfes lezzeti Tas Kebabı Osmanlı olsun adı sorun değil yerim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Billur Kebabı Tarifi: Billur Kebabı Neyden Yapılır? | İpek- | Kebaplar Köfteler | 0 | 15 Haziran 2022 20:40 |
Rus mutfağının özellikleri | PySSyCaT | Dünya Mutfakları | 0 | 07 Şubat 2016 16:16 |
Osmanlı Mutfağının Olmazsa Olmazı | Zen | Tarih | 0 | 16 Mayıs 2014 20:47 |
İmparatorluk Mutfağının Laboratuarları | Zen | Tarih | 0 | 16 Mayıs 2014 20:46 |
İslim Kebabı Nasıl Yapılır? - İstim Kebabı Tarifleri | Sevda | Kebaplar Köfteler | 0 | 20 Temmuz 2013 03:55 |