⚠️ Güvenlik nedeniyle tüm kullanıcı şifreleri sıfırlanmıştır. Lütfen buraya tıklayarak yeni şifre talep ediniz.
IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

8Beğeni(ler)
  • 2 Post By aSk
  • 2 Post By CyBeR
  • 2 Post By Dedecan61
  • 2 Post By CyBeR

 
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 03 Şubat 2022, 16:41   #1
Çevrimdışı
aSk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Soslu ve Yoğurtlu: Çardak Kebabı Tarifi




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Çardak Kebabı Tarifi İçin Malzemeler

1 adet yufka (8 üçgene bölünmüş)
250 gram dana antrikot (küp doğranmış)
2 adet yeşil biber (doğranmış)
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kekik
2 adet domates (doğranmış)
1/2 çay bardağı su


Kızartmak için:
1 su bardağı kızartma yağı

Üzeri İçin:
1 yemek kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı domates salçası
2 yemek kaşığı su

Çardak Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır?
Tavayı ısıtın. İçerisine doğranmış olan etleri ilave edip suyunu salıp çekene kadar pişirin.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ardından üzerine doğranmış biber ve tereyağını ilave edip sotelemeye başlayın.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Tuz, karabiber ve kekiği de ilave edin ve karıştırın.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Son olarak domates ve suyunu da ilave edin ve etler yumuşayana dek kısık aeşte pişirin.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Üçgen biçiminde kesilmiş yufkanızı tezgahın üzerine alın. Pişmiş olan etli karışımdan 1,5 yemek kaşığı kadar yufkanın geniş kısmına ekleyip sigara böreği sarar gibi sarın. Ucunu suyla yapıştırın.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bir tavanın içine yağı alın ve kızdırın. Hazırladığınız iç harçlı yufkaları kızartın.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bir tavanın içine tereyağı ve salçasyı alıp kızdırın. Üzerine 2 yemek kaşığı su ilave edip salçayı seyreltin ve bir taşım kızdırıp ocaktan alın.
Hazırlamış olduğunuz çardak kebabını tabağın içine alın, üzerine yoğurt ve sos gezdirip servis edin.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Alıntı

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor…
 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
soslu ve yoğurtlu: çardak kebabı tarifi


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yoğurtlu Soslu Spagetti Sarya Makarnalar Pilavlar 0 26 Mayıs 2021 17:15
Patlıcanlı Yoğurtlu Ekmek Kebabı Cappy Kebaplar Köfteler 0 04 Mayıs 2014 22:32
Patlıcan kebabı Tarifi (Tepsi Kebabı Tarifi) Amelia Kebaplar Köfteler 1 26 Ocak 2014 18:48
Soslu Patlıcan & Yoğurtlu Kabak Burce Salatalar Mezeler 0 23 Mart 2012 17:27
Yoğurtlu Şiş Kebabı Kralice Kebaplar Köfteler 1 12 Mart 2009 23:56