![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Soslu ve Yoğurtlu: Çardak Kebabı Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Çardak Kebabı Tarifi İçin Malzemeler 1 adet yufka (8 üçgene bölünmüş) 250 gram dana antrikot (küp doğranmış) 2 adet yeşil biber (doğranmış) 1 yemek kaşığı tereyağı 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı kekik 2 adet domates (doğranmış) 1/2 çay bardağı su Kızartmak için: 1 su bardağı kızartma yağı Üzeri İçin: 1 yemek kaşığı tereyağı 1 tatlı kaşığı domates salçası 2 yemek kaşığı su Çardak Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır? Tavayı ısıtın. İçerisine doğranmış olan etleri ilave edip suyunu salıp çekene kadar pişirin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ardından üzerine doğranmış biber ve tereyağını ilave edip sotelemeye başlayın. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tuz, karabiber ve kekiği de ilave edin ve karıştırın. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Son olarak domates ve suyunu da ilave edin ve etler yumuşayana dek kısık aeşte pişirin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Üçgen biçiminde kesilmiş yufkanızı tezgahın üzerine alın. Pişmiş olan etli karışımdan 1,5 yemek kaşığı kadar yufkanın geniş kısmına ekleyip sigara böreği sarar gibi sarın. Ucunu suyla yapıştırın. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir tavanın içine yağı alın ve kızdırın. Hazırladığınız iç harçlı yufkaları kızartın. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bir tavanın içine tereyağı ve salçasyı alıp kızdırın. Üzerine 2 yemek kaşığı su ilave edip salçayı seyreltin ve bir taşım kızdırıp ocaktan alın. Hazırlamış olduğunuz çardak kebabını tabağın içine alın, üzerine yoğurt ve sos gezdirip servis edin. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Alıntı
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor… | |
| ![]() |
Etiketler |
soslu ve yoğurtlu: çardak kebabı tarifi |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Yoğurtlu Soslu Spagetti | Sarya | Makarnalar Pilavlar | 0 | 26 Mayıs 2021 17:15 |
Patlıcanlı Yoğurtlu Ekmek Kebabı | Cappy | Kebaplar Köfteler | 0 | 04 Mayıs 2014 22:32 |
Patlıcan kebabı Tarifi (Tepsi Kebabı Tarifi) | Amelia | Kebaplar Köfteler | 1 | 26 Ocak 2014 18:48 |
Soslu Patlıcan & Yoğurtlu Kabak | Burce | Salatalar Mezeler | 0 | 23 Mart 2012 17:27 |
Yoğurtlu Şiş Kebabı | Kralice | Kebaplar Köfteler | 1 | 12 Mart 2009 23:56 |