02 Ocak 2012, 07:47 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Karnabaharlı Tas Kebabı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. KARNABAHARLI TAS KEBABI 500 gram kuşbaşı kuzu eti 1 adet soğan 2 çorba kaşığı salça 2 çorba kaşığı tereyağı 3 diş sarımsak 1 tutam tarçın Yarım karnabahar 1 adet limon Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 adet kırmızıbiber 1 adet közlenmiş patlıcan Tuz, karabiber, kimyon Tencereye kuzu etini koyup kapağını kapatın. Suyunu bırakıp çekinceye kadar pişirin. Suyu çeken etlerin üzerine tereyağı, tarçın, salça ve 1,5 su bardağı sıcak su ilave edip 20 dakika kadar pişirin. Bu arada karnabaharı buharda pişirin. Közlenmiş patlıcanla ve közlenmiş kırmızıbiberle karıştırın.Üzerine zeytinyağı ve limon ilave edin. Pişen etleri baharatla ezilmiş sarımsakla karıştırın. Sebzelerle beraber servis yapın. Alıntı | |
|
Etiketler |
karnabaharli, karnabaharlı, kebabı, tas |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karnabaharlı milföy börek | Feronia | Hamur İşleri | 0 | 17 Nisan 2019 08:49 |
Karnabaharlı Beyaz Lahana Çorbası (Zayıflatıcı) | Burce | Diyet Tarifleri | 0 | 29 Şubat 2016 23:00 |
Körili Karnabaharlı Tavuk Tarifi | Cappy | Tavuk Yemekleri | 0 | 06 Şubat 2015 04:42 |
Havuçlu Karnabaharlı Kanepe Tarifi | Elysian | Aperatif ve Atıştırmalıklar | 0 | 01 Haziran 2014 13:34 |
İslim Kebabı Nasıl Yapılır? - İstim Kebabı Tarifleri | Sevda | Kebaplar Köfteler | 0 | 20 Temmuz 2013 03:55 |