![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimiçi ![]() ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak Onbirinci Hafta Konuğu * Feronia ![]() Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak Onbirinci Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' rankını takdim edip bol şans diliyoruz ![]() Konumuz 21.07.2022 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. | |
|
![]() | #2 |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbirinci Hafta Konuğu * Feronia Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
![]() | #3 |
Çevrimiçi # Forum Dedesi # ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbirinci Hafta Konuğu * Feronia Çok iyi tanıdığım değerli ve değer verdiğim biricik hemşom... Soru sormayacağım ama mutluluktan evvel Sağlık-sıhhat ve afiyet dilerim Allahtan.. Dualarımda seninle BİLİYON... @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() ![]()
__________________ Yahudi mi dediniz? onlar yumurtalarini pisirmek icin dunyayi atese vermekten cekinmeyen LANETLILERDIR!!! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
![]() | #4 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbirinci Hafta Konuğu * Feronia Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
![]() | #6 |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbirinci Hafta Konuğu * Feronia Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Sen Benim Gökyüzüne Gönderdiğim Duamın Yeryüzündeki Cevabısın... |
|
![]() | #7 |
Çevrimiçi ~ i don't care if i'm misfit. ~ ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbirinci Hafta Konuğu * Feronia Tebrik ederim. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] IRCForumları senin için ne ifade ediyor ve forum ile tanışman nasıl oldu?
__________________ I'm a dreamer but it's getting hard to take it. Some nights don't know if i'm gonna make it. Heart is heavy but there's nothing that can break me down. |
|
![]() | #9 |
Çevrimiçi ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Onbirinci Hafta Konuğu * Feronia @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] çok teşekkür ederim Turkcem iyi degil, ama ellimden geldigi kadar cevaplamaya calisacagim ![]() cok tesekkur ederim @schwarz ![]() saolasin @dedecan61 hemso, kotu gun dostum eksk olma @kanka çok tsk ederim reis @tugbu canim, tsk ederim evet kesin dönüş yapmaya dusunuroyurm- insallah bir gun. ne zaman, ne şartlar ile bilemiyorum ama benim hayatta su an amacim bu. ufak ufak adimlar atmayı düşünüyorum, hayati karar olduğu icin zaman alabilir. özelikle annem ve babam icin yeterince hasret cektiler, yeterince yanliz kaldılar, ve yoruldular. once onlara koyden bir ev yaptırmak istiyorum insallah, artık mutlu olsunlar istiyorum. sonrası zaman ile insallah. @boran tsk ederim güzel kalpli arkadasım @mylife, forum benim icin çok degerli. Uzakta olmama ragmen, kendimi sayenizde az da olsa Vatanimda hissediyorum. Paylastiginiz konular, bilgiler, ve yorumlar benim icin çok degerli. Az da olsa uzakta oldugumu unutmami sağlıyor. Cok güzel dostluklar edindim burada, çok iyi insanlar tanidim, kotu günümde yanımda olan çok insanlar oldu. Baska bir forumda çok degerli insanlar ile takiliyordum, buraya denk geldim. Bir kaç arkadas ile buradan devam ettik. sevdik ve hala buradayız ![]() @risque kankim tsk ederim, eksik olma sen ![]()
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Konu Feronia tarafından (16 Temmuz 2022 Saat 01:48 ) değiştirilmiştir. |
|
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
IF-Kral Çıplak Onbirinci Hafta Oylaması * | Beatrice | IF-Kral Çıplak Anket | 11 | 12 Temmuz 2022 23:00 |
IF-Kral Çıplak OnBirinci Hafta Konuğu * MaVi_eSiNTi | Sarya | IF-Kral Çıplak 2021 | 13 | 03 Ağustos 2021 18:52 |
IF-Kral Çıplak OnBirinci Hafta Oylaması * | Sarya | IF-Kral Çıplak 2021 | 7 | 27 Temmuz 2021 17:05 |
IF-Kral Çıplak 25. Hafta Konuğu * Feronia | Beatrice | IF-Kral Çıplak 2019 | 12 | 28 Kasım 2019 04:08 |
IF-Kral Çıplak 13. Hafta Konuğu * Feronia | Mara | IF-Kral Çıplak 2018 | 19 | 31 Mayıs 2018 01:18 |