19 Ocak 2022, 13:38 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak İkinci Hafta Konuğu * NazLii [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak İkinci Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyor, ''Sor Bakalım'' rankını takdim edip bol şans diliyoruz Konumuz 26.01.2022 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. | |
|
19 Ocak 2022, 15:27 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak İkinci Hafta Konuğu * NazLii Tebrik ederim Nerelisiniz nazli
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
19 Ocak 2022, 15:40 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak İkinci Hafta Konuğu * NazLii Öncelikle tebrikler diyorum @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımcım ve ufaktan sorularıma başlayayım; 1.Burcunuz nedir ve özelliklerini taşıdığınıza inanır mısınız? 2.Hayat mottom dediğiniz bir söz var mı? 3.Sanal alem sizin için ne ifade ediyor 3 kelime ile açıklar mısınız? Sanırım bu kadarı yeterli olur, fazla soruyla çok zorlamayayım sizi
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. ...ruhun şarkı söylerse, hayat seni mutlaka dansa kaldırır... |
|
19 Ocak 2022, 16:20 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak İkinci Hafta Konuğu * NazLii @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik ederim. Hayatta yapmak isteyip yapamadığın ne var? Ya da hayallerin neler?
__________________ Mutlu olmanın yolunu, karşıdakini mutlu etmek sanıyorduk. Yanıldık! Çünkü ne kadar mutlu ettiysek, o kadar yalnız kaldık. |
|
19 Ocak 2022, 16:20 | #5 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak İkinci Hafta Konuğu * NazLii Seni en çok ne üzer ? - Yeni tanıştığın birisinde hangi özelliklere dikkat edersin ? - Gelecek planlarından kısaca bahseder misin ? - Aşk ve Sevgi ? Sana göre hangisi bakidir ? - Senin gözünde insanlar kaça ayrılır ? - Mutlu olduğun anlarda neler yaparsın ? Kolay gelsin |
|
19 Ocak 2022, 20:14 | #6 |
Çevrimiçi ~ DerinSohbet.Com ~
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak İkinci Hafta Konuğu * NazLii Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
19 Ocak 2022, 22:40 | #7 | ||||||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak İkinci Hafta Konuğu * NazLii
Tsk ederim karabuklüyüm.) --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:38 -->-> Daha önceki mesaj 22:35 --
1.Aslan burcuyum evet özellkleri taşıyorum.) 2 hayır olmadı.)) 3.sanal alemde dostlar edindim. Güzel dostluklar kurulabiliyor. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:40 -->-> Daha önceki mesaj 22:38 --
Tsk edeirm öncelikle. Kimin hayatında yapmak istedigi şey yoktur ki dimi.) Ben sınıf ögretmenliği okudum hep bir puanla kaçırdım atanmak nasip olmadı. Bende muhasebe okumaya karar verdim. Ve muhasebe meslegimi yapıyorum. Tabi. Aklım ögretmenlikde kaldı.) | ||||||||||||
|
19 Ocak 2022, 22:44 | #8 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak İkinci Hafta Konuğu * NazLii Ilk once tebrikler ve kolay gelsin 🌺🌸 1. En büyük hayalin nedir ? 2. Örnek aldigin birisi varmidir ? 3. Yaptigin en büyük cilginlik ? 4. Hobilerin varmidir ? Simdiden tskler ..☘
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor… |
|
20 Ocak 2022, 00:38 | #9 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak İkinci Hafta Konuğu * NazLii 1.Öncelikle görünüş olarak gözler ve gülüşler dikkatimi çeker kadın olsun bayan olsun fark etmior. 2.gelecek planım çok çalışıp bi ev daha almak istiorum 3.sevgi önemlidir. Sevgi olunca arkasıda geliyor zaten 4.karakterli ve karaktersizler malesef. 5.müzik dinlerim son ses. Mutlulugumu sevdiklerimde paylaşırım. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:48 -->-> Daha önceki mesaj 22:45 -- Tesekkür ederim.)) 1.Öncelikle ögretmen olmaktı nasip muhasebecilikmiş.) 2.hep rahmetli annemi örnek alırım. 3 Uçuk çılgınlıklarım hiç olmadı.) 4. Genelde müzik dinlerim. Yemek yapmayı cok severim. --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:50 -->-> Daha önceki mesaj 22:48 -- Sorularınız için herkese tesekkür ederim.)) --IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 00:38 -->-> Daha önceki mesaj 22:50 --
Tsk ederim.)) | ||||
|
Etiketler |
ıf-kral çıplak ikinci hafta konuğu * nazlii |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |