10 Haziran 2020, 11:36 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Floa [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 15. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 17.06.2020tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. | |
|
10 Haziran 2020, 12:54 | #2 |
Çevrimdışı ~ DerinSohbet.Com ~
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Floa Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
10 Haziran 2020, 13:25 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Floa Tebrikler, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kimdir? |
|
10 Haziran 2020, 13:28 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (-1) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Floa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adın nedir?(mümkünse gerçek adın) Yaşadığın şehir? Hobilerin ? Eğitimin? Irc tarihin ? Teşekkürler.
__________________ bir tutkudur mIRCTurk. |
|
10 Haziran 2020, 13:30 | #5 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Floa Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Forum geçmişinden bahseder misin ek olarak hayatındaki en büyük keşken ve iyikin nedir ?
__________________ Düştüğüm her kuyudan mücadele ederek çıkmayı çocukken öğrendim. "Aslolan hayattır, hayat da BEŞİKTAŞ" Konu Furkan- tarafından (10 Haziran 2020 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir. |
|
10 Haziran 2020, 13:50 | #6 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Floa Tebrikler simdiden kolay gelsin .. 1. Kendinde en cok sevdigin özellikler .. ? 2. Seni dünyanin en mutlu insani yapabilecek sey ne olabilir ..? 3. Bir sansin olsa gecminindeki hangi hatalari düzeltmek isterdin .. ? 4. Cocukken ne olmak isterdin .. ? 5. En sevdigin yemek .. ? Tskler
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor… |
|
10 Haziran 2020, 13:50 | #7 | ||||||||||||||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Floa
Teşekkür ederim
Ailesine düşkün, arkadaşları dostları ile vakit geçirmeyi ve hayvanları seven neşeli bir insandır
İsmim Reyhan . Ankara'da yaşıyorum. Öğretmenim normalde tayinim Doğuda o sebeple senenin çoğunu Ankara'da geçirmiyorum. 2012 civarlarında mircalem ile başlamıştım. Daha sonra bir dönem bırakıp geri döndüğüm zamanlar oldu . Çalıştığım için birsüre sonra da irc e vakit ayırmadım . Gezmeyi, yeni yerler görmeyi seviyorum, bolca kitap okurum Stephen King hayranıyımdır. Spor yapmayı seviyorum şu sıralar evde devam etsekte Sanırım çok farklı bi hobim yok herkes gibi
Büyük bir forum geçmişim yok irc forumları ile başladım desem yeridir. Geçmişe dönüp baktığımda keşke dediğim şey yok ama en büyük iyikim her zaman babamdır
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | ||||||||||||||||
|
10 Haziran 2020, 13:55 | #8 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Floa Merhametli ve sabırlı biriyim aynı zamanda neşeliyimdir, insanları anlamaya çalışırım her zaman.Bu özelliklerimi seviyorum. Aileme daha çok zaman ayırmak istiyorum. Bu sebeple tayinim Ankara'ya çıkarsa en mutlu insan ben olabilirim tabi herşeyin başı sağlık bunu da eklemek lazım. Allah sağlık versin . Geçmişime dönebilsem lisede başka bölüm seçerdim sanırım hata değil ama bunu yapmayı isterdim. Çocukken birçok şey istiyordum. Astronot , polis hiç öğretmen olacağımı düşünmemiştim. Salçalı makarna severim en çok . Basit, düz.
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
10 Haziran 2020, 14:13 | #10 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak 15. Hafta Konuğu * Floa @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] canım
__________________ Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
Etiketler |
if kral ciplak oylaması konugu floa |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |