16 Aralık 2019, 01:22 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF - Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * huri Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak 27. Hafta Oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 23.12.2019 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler.
__________________ Çiçek öldükten sonra istediğin kadar güneşi ol ,birdaha gökyüzne yeşermez Konu Beatrice tarafından (16 Aralık 2019 Saat 08:06 ) değiştirilmiştir. | |
|
16 Aralık 2019, 08:07 | #2 |
Çevrimdışı ~ Derinsohbet com ~
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF - Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * huri Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
16 Aralık 2019, 12:37 | #3 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF - Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * huri @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] candır can gerisi kankam benim.
__________________ Hilalin gölgesinde adalet ol, merhamet ol, derman ol. Gazi ol, DEVLET OL. |
|
16 Aralık 2019, 12:49 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF - Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * huri Nerden yas kac @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ Kılıcını;düşmanlarını öldürmek için değil, zayıfları korumak için ... Kendini korumak için değil , cok değerli ruhunu korumak için kullanmalısın. |
|
16 Aralık 2019, 12:54 | #5 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF - Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * huri @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tebrik ediyorum , Ben seni cok iyi taniyorum ,sende beni iyi tanıyorsun o yuzden sorum şu; Barışalım mı? |
|
17 Aralık 2019, 05:29 | #6 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF - Kral Çıplak 27. Hafta Konuğu * huri Tebrik ederim huri Nerelisin, neler ile mesgulsun? Simdilik bukadar
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
Etiketler |
if-kral çıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |