20 Nisan 2019, 01:41 | #1 | |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Konuğu:Coder Merhabalar Değerli IF Kullanıcılarımız; IF-Kral Çıplak altıncı hafta oylamasının kazananı @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] arkadaşımız olmuştur, kendisini tebrik ediyoruz ve bol şans diliyoruz Konumuz 22.04.2019 tarihine kadar açık kalacaktır. Konu kuralları şu şekildedir; Tanımak istediğiniz kişiyle ilgili aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Soru sormak istemeyen kullanıcılarımız tahttaki kullanıcımız hakkında düşündüklerini genel ahlak kuralları çerçevesinde iletebilirler. | |
|
20 Nisan 2019, 01:48 | #2 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Konuğu:Coder Tebrikler hemso Nerelisin Meslegin var mi, memnunmusun ? Bukadar simdilik
__________________ Ey Türk Bayrağım,Vatanımın sembolu,Namusum ! Korkma yılma senin yanında bizler varız Vatanımızın sembolü. Bayragim. Bizler Osmanli Torunlariyiz. Senin yanındayiz asla yılma korkma. Sen daima dalgalanacaksın Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
20 Nisan 2019, 12:07 | #3 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Konuğu:Coder
Kayseri doğumluyum 15 yıl istanbulda yaşadım şuan kayseride yaşıyorum Mesleğim var kamuda çalışıyorum arada sıkıntılar olsada çok şükür memnunum halimden .
__________________ Keşke dedim, ateşten, yazıdan önce insanlığı bulsaydılar | ||||
|
20 Nisan 2019, 12:14 | #4 |
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Konuğu:Coder merhaba coder tebrik ederim. seni zaten biliyoruz az cok adından söz ettirmiş birisin. bizlere biraz irc geçmişin hakkında bilgi verir misin?
__________________ Hep söylüyoruz namaz 5 vakit, ahlak ise 24 saat farzdır. |
|
20 Nisan 2019, 12:31 | #5 | ||||
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Konuğu:Coder
Sanırım 99-2000 yılları arasıydı superonline.com. sunucusunda karabibber kanalına girerdim daha sonra 2004-2006 yılları arası yuzuk.nete girmeye başladım orda helperlik yaptım 2 yıl boyunca askerlik nedeni ile 1 yıl kadar ara verdim askerlikten sonra bir süre mircturk.com sunucusunda görev aldım 2010 yılından sonra irc sunucularına girmek artık eskisi gibi tad vermedi bende hiç bir çalışma yapmadım aktif görev almadım sadece eğlencesine giriyordum zaman geçirmek için .
__________________ Keşke dedim, ateşten, yazıdan önce insanlığı bulsaydılar Konu Coder tarafından (20 Nisan 2019 Saat 12:32 ) değiştirilmiştir. Sebep: . | ||||
|
20 Nisan 2019, 12:34 | #6 |
Çevrimdışı ✰ ÖzeL..
IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: IF-Kral Çıplak Altıncı Hafta Konuğu:Coder Tebrik ederim kardeşim
__________________ Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive.. Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. |
|
Etiketler |
if kral cıplak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |