Kapadokya yöresinin damakta kalıcı, güçlü ve diri şaraplar veren
Emir üzümünden, adını narin yapısından aldığı düşünülen, hoş aromalı
Narince üzümünden ve yumuşak içimli, zarif aromalı şaraplar veren
Semillon üzümünden elde edilen
Antik Beyaz, 8 ay boyunca Fransız meşe fıçılarda eskitilerek kuvvetli bir bukenin yanısıra, kadifemsi bir karakter, dolgun bir yapı ve akıcı bir lezzet kazanır. Gövdeli ve güçlü bir şarap olan
Antik Beyaz kavun, armut ve füme aromalarını çağrıştırır.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.Izgara beyaz etler (Tavuk, hindi, bıldırcın
vb.), İsli/baharatlı peynirler, Peynirli/sebzeli börekler, Sade peynirler (Taze kaşar, dil peyniri, mozzarella
vb.), Sıcak sebze yemekleri, Tava balıklar, Tava/kızartma deniz mahsulleri (Kalamar, midye)