20 Şubat 2012, 15:32 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Kavak Üzüm:Çeşitli Anadolu beyaz üzümleri Renk:Limon sarısı Koku:Beyaz etli meyveler Tat:Canlı, meyveli ve dengesi iyi Anadolu’nun çeşitli beyaz üzümlerinden üretilen Kavak, burunda ve damakta meyveli, canlı ve dengeli bir şaraptır. Mozerella ve domates soslu pizzalar, sebzeli börekler ve makarnalar, ızgara balık ve tavuk ile salatalar ve taze peynirlerle iyi uyum sağlar. İdeal servis sıcaklığı 6–8°C’dir. Ödüller: ALTINCI ÜRGÜP ULUSLAR ARASI ŞARAP YARIŞMASI Kavak 1991 1992 Gümüş Madalya BEŞİNCİ ÜRGÜP ULUSLAR ARASI ŞARAP YARIŞMASI Kavak 1990 1991 Gümüş Madalya DÖRDÜNCÜ ÜRGÜP ULUSLAR ARASI ŞARAP YARIŞMASI Kavak 1989 1990 Gümüş Madalya Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Mozerella ve domates soslu pizzalar, sebzeli börekler ve makarnalar, ızgara balık ve tavuk ile salatalar ve taze peynirlerle iyi uyum sağlar. | |
|
Etiketler |
kavak |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Titrek Kavak | Desmont | Bahçe Bakımı ve Çiçekler | 0 | 01 Mart 2015 13:30 |
Nilüfer - Kavak Yelleri | Lcia | M, N, O, Ö, P | 0 | 22 Haziran 2014 01:47 |
Kavak Ağacı ve Kabak ... | RebeLLious | Serbest Kürsü | 0 | 10 Haziran 2010 00:46 |