![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Misk Üzüm: Misket Renk: Parlak yeşilimsi sarı Koku: Tropik meyveler, bergamut, yasemin ve limon çiçeği ile yoğun Tat: Canlı, yuvarlak ve şeker-asit dengesi iyi Kavaklıdere’nin yenilenen tatlı serisinin yeni şarabı “Misk” ,Ege Bölgesi’nde yetiştirilen kendine özgü yoğun aromalarıyla tanınan “Misket” üzümünden elde edilen dömi-sek bir şaraptır. Burunda yoğun damakta canlı ve dengeli bir dömi-sek şarap olan Misk aperatif olarak içilebileceği gibi ahtapot salatası, söğüş karides, somon terin, salatalar, zeytinyağlı sebzeler ile mükemmel uyum sağlar. 6-8 °C de içilmesi tavsiye edilir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | |
| ![]() |
![]() |
Etiketler |
misk |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Misk Çiçeği ve Sağlık İçin Faydaları | Sarya | Alternatif Tıp | 0 | 03 Aralık 2022 20:31 |
Tebrizin Misk Kokulu Camii | Afrodit | Dini Resimler | 0 | 13 Mayıs 2013 16:18 |
Misk Faresi (Ondatra) | Ezgi | Hayvanlar Alemi | 0 | 27 Kasım 2011 11:58 |
Misk Geyiği | Ein | Hayvanlar Alemi | 0 | 09 Aralık 2010 21:19 |
Ayvadana Otu Misk otu | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 18:36 |